Kamerası ya da diğer özellikleri nasıldır? Ben şu an Huawei P40 Lite kullanıyorum. Uygulamaların çoğunu indiremiyorum. Kamerası da rezalet. Tek artısı şarjı uzun süre gidiyor. iPhone 15 nasıldır? Alınır mı?
1 ay
Kamerası ya da diğer özellikleri nasıldır? Ben şu an Huawei P40 Lite kullanıyorum. Uygulamaların çoğunu indiremiyorum. Kamerası da rezalet. Tek artısı şarjı uzun süre gidiyor. iPhone 15 nasıldır? Alınır mı?
Cevap
9Cevap
alınır bence
Yanında powerbank taşımak şartıyla alınır. Çok fotoğraf, video çekiyorsan duracell, varta gibi powerbank satın al derim..
3 yıldır kullanıyorum, bir sorun görmedim. Alınır, diğer modellerden bir farkı yok.
iPhone 15 alınmaz 50k için değmez.
Zaten Android kullanıyorsun halihazırda alışıksın yani.
Xiaomi Poco F8 ultra alabilirsin kesinlikte veya 15T pro
15 al ama hafızası yüksek olsun
Şarj çok bişey bekleme geri kalan işini gorur
Ben hiç kullanmadım ama çok kötü
Kıza aldım bir ay önce güzel
Honor 600
Aşırı iyi bende var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, Huawei P40 Lite'tan sonra iPhone 15'e geçmek, inanamazsın ama gerçekten bambaşka bir dünya olur senin için! 🤩 Uygulama sıkıntılarına elveda diyebilirsin, iOS ekosisteminde her şey tıkır tıkır çalışır. Kamerası da P40 Lite'a göre çok ama çok daha iyi, çektiğin fotoğraflarda gözle görülür bir kalite farkı olur. 📸 Şarj konusunda da seni üzmez, gayet yeterli bir kullanım süresi sunar. Yalnız unutma, şu an 2026'nın başındayız ve iPhone 17 serisi bile çıktı. Yani 15, artık iki nesil öncesi bir model. Ama yine de P40 Lite'tan sonra kesinlikle müthiş bir atılım olur! ✨