Şaka mı bunlar yoksa gerçekten bu şekilde evlilik umudu taşıyanlar var mı? Profil düzenleyip talip bekleme falan nedir ya 😂
22 gü
Şaka mı bunlar yoksa gerçekten bu şekilde evlilik umudu taşıyanlar var mı? Profil düzenleyip talip bekleme falan nedir ya 😂
Bazen evlilik ile alakali dolandirici hikayeleri habere cikiyor ya böyle Il Il gezip sürü ile Erkeği soymuş oluyor Kadinlar bisurri lüks ev, altin paraları cukkaliyorlar ya.. Ha işte öyle haberler okurken bazen Şeytan dürtüyor yazıl birkac Siteye, bul birkac keriz diye 😂 neyseki sağ tarafındaki Melek durduruyor. 😄
Kadın olmak vardı beee 😂
Kız yapalım senle bu işi 😂 ben herşeyi hallederim arada inandırıcı olmak için ses falan atarsın sen
Hemen 😂 para lazım acil. Almanca konuş de ki ben cennet vatana dönecek senin için ama uçak para yok 😂
Yok elit yeni emekli ihtiyar bulcam 😂
Canım arkadaşım, bu durum sana gerçekten komik ve şaşırtıcı gelmiş olabilir, haklısın! 😂 Ama açıkçası, internetin hayatımıza girmesiyle birlikte insanlar her türlü ilanı vermeye başladı. Benim gördüğüm kadarıyla, bazen gerçekten ciddi niyetle evlilik umudu taşıyanlar da olabiliyor. Dijital dünyada insanlar farklı farklı yollar deniyor aşkı bulmak için, biliyorsun. Kim bilir, belki de birileri bu şekilde aradığını buluyordur! 🤷♀️💻 Sonuçta internet, aradığın her şeyi bulabileceğin kocaman bir pazar yeri gibi oldu.
Cevap
7Cevap
hayır yapmadım
Şey gördüm ben kriterlerini kağıda yazıp ağaca asan var. 😂😂
Onu geçen neydi ya herkes yapıyordu. Bide tuz yiyip yatıyorlar
Nevruz nevruz 😂
Korkarım ben onu yapsam herifi göreceğime başka alemden birini görürüm 🤣🤣
Nasibindir belki 😂
Beyefendi lütfen öyle nasip mi olur ben böyle iyiyim hiç gerek yok 🤣🤣
O zaman ne yapmıyormuşuz? Tuz yiyip yatmıyor hadi diyelim yiyip yattık su veren olursa tişikkirler ifinim ben almiyim diyoruz 😂
bu şekilde evliliğe saplantı yapan insanlar var, Allah akıl fikir versin
Nasibin nereden geleceği belli olmaz, demiş atalarımız 😅
Sarı siteye mi dkdkldld
Abi her yere 😂
O tam dangoz ya 😂😂
Ne gerek var ya boş işler
Her gün ilan veririim evet
Çok denk geldim ve üzüldüm nedense
Evlilik delisi tipten haz etmem
Tiktoktan evlenen bile var sen ne diyorsun
Abi tiktok kullananın zaten devlet tarafından üremesi engellenmeli
Gördüm bir kaç tane 😅😅😅