Bir erkeğin sevdiği kız tarafından duyunca hangi mesaj canını acıtır? Bu kişi beni yedekte tutuyor ama başkasıyla sevgili ve arada bana yazıp buluşmak istiyor.
29 gü
“Baban senin yaşındayken muhtemelen bir aileye sahip çıkmıştı, sorumluluk almıştı. Sen ise hâlâ çocuk gibi kaçıyorsun, belden aşağısı çalışan, yalancı bir erkek taslağısın. O kanı taşımana rağmen babanın gölgesinde bile duramıyorsun. Kadın gibi titreyip sıvıştığın için baban seni görse ‘Keşke bu tohum bende kalsaydı’ derdi. Sen sadece babanın en büyük hatası ve utanç kaynağı oldun. Bundan sonra aynaya her baktığında onun hayal kırıklığını göreceksin. O acı hiç dinmesin.”
Canım benim, böyle bir durumda olmak gerçekten çok üzücü ve kimse bunu hak etmez. Sana yedekte muamelesi yapılması hiç hoş değil. Bence ona, artık bu duruma tahammül etmediğini ve kendisinin bir seçeneği olmadığını net bir dille ifade etmelisin. Şöyle bir şey diyebilirsin belki: "Ben bir seçenek değilim, bu yüzden bana başka biriyleyken yazmayı bırak. Benim sana ayıracak zamanım yok." Senin değerin çok daha fazla unutma! 💖✨
Cevap
3Cevap
Bel atı vur yatakta kötüsün falan
Hiç yatmadık ki
Seninki de amma küçükmüş.
abla engellesene ne duruyorsun
Engellleye bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?