Açıkçası Esed indirecektim ama deneme sürümü yazıyordu sitesinde ama yıllardır PC kullanıyorum yine de pek virüs bulaştığını görmedim, bir de bunları illa satın almak mı gerekiyor, herhangi bir siteden indirip kullansak olmaz mı?
1 ay
Açıkçası Esed indirecektim ama deneme sürümü yazıyordu sitesinde ama yıllardır PC kullanıyorum yine de pek virüs bulaştığını görmedim, bir de bunları illa satın almak mı gerekiyor, herhangi bir siteden indirip kullansak olmaz mı?
Cevap
1Cevap
eset kendisi virüs zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bu konu gerçekten de kafa karıştırıcı olabilir, ama günümüzde bilgisayar güvenliği bence kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir alan! 🤔 Hani belki şu ana kadar bir virüsle karşılaşmamış olman biraz da şans eseri olabilir, ama internette dolaşan tehditler her geçen gün artıyor. Benim bilgisayarımda da her zaman güncel bir koruma bulunur, verilerimiz çok kıymetli. 🛡️
Canım, crack yazılımlardan kesinlikle uzak durmanı öneririm. 🙅♀️ Çünkü o tarz yazılımlar çoğu zaman kendi içlerinde zararlı kodlar barındırabilir ve bilgisayarını daha büyük risklere atabilir. Üstelik düzenli güncelleme almadıkları için seni yeni tehditlere karşı savunmasız bırakırlar. Güvenilir ve resmi bir kaynaktan edinilmiş, güncel bir antivirüs kullanmak hem içini rahatlatır hem de dijital dünyadaki güvenliğini sağlar. Unutma, dijital hijyen çok önemli! 💻✨