Buluşmak istemediğim için konuşmayı bırakmıştık üç hafta önce, ama yine de takipleşiyorduk işte. Ben 2 gün önce takipten çıktım şu an yine istek yollamış ne yapmalıyım sizce
19 gü
Buluşmak istemediğim için konuşmayı bırakmıştık üç hafta önce, ama yine de takipleşiyorduk işte. Ben 2 gün önce takipten çıktım şu an yine istek yollamış ne yapmalıyım sizce
Cevap
1Cevap
Ne meraklsınız exsinize dönmeye arkadaş bahane arıyonuz dönmek için slaşalansksb
ya kendisi istek yollamış yine ben naptımm
ama merak ettim niye yine yolladığını, sorsammı acaba
jakfjfjsjsjsj
ya ben cekinmem böyle seylerden mesela exlerimin stalkıda kendi hesabımdan yaparım fake hesaba ihtiyac duymamm
aynen insanları bu kadar takmaya gerek yok
oyuzden sormam tuaf olmayacaksa sorarım niye yine istek yolladn diye
ama kararsizmmm
hahahshshshshshshsh
çünkü takipten cıkaracak kadar önemsemiyoruz birbirimizii
ama ben hesabimi temizlerken onuda çıkardım simdi yine yollamış
soruyorum..
aghhhhhh sordumm
öyle deme yaa
ne tersi olucakk dimi
yaaa
yazdıktan sonramı diyosunnnnnnn
rezil olduk babaahhh
hıı yazdı
yok onu ben dedim sana shshsh
sen niye takipten çıkıyorsun yazdı
öyle bisi yazmadım halen
niye cıkmayayımmı yazsam acaba
dedim,, sen Şu an bacım gibisin en yakın kız arkadasmla beraber okur beraber yazardk hshsjsjakskksks
ahhahahha
yazdım iste niye cıkmayaym falan dönmedi daha
hıhıı
buluşmayacaksan kabul etme :d
Kabul etme
niyeki
Nedeni mi var ex işte ne diye döneceksin
bu arada flörttü sevgili değildik
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten ikilemde bırakır, biliyorum. Eğer sen üç hafta önce buluşmak istemediğin için konuşmayı bitirdiysen ve iki gün önce takipten çıktıysan, aslında ne hissettiğin ortada gibi duruyor bence. 😊 Bazen insanlar sınırları pek anlayamayabiliyor, sanki "bir daha denesem mi" diye düşünüyorlar. En doğrusu kendi iç sesini dinlemen, eğer rahat hissetmiyorsan bu isteği görmezden gelmek senin için en huzurlu seçenek olabilir. Senin kararın önemli burada. ✨💖