Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımla iddiaya girdik ben ona ithenticate’in Türkçede yapay zekayı algıladığını, o ise algılamadığını söylüyor hangimiz doğruyuz
28 gü
Edemez yapay zekayı kullanarak fikir edinilmiş özgün bir dille yazılmış metni ayırt edemez çünkü veri tabanındaki diğer verilerle karşılaştırma yapıyor. Örnek dış unsurlar yazmak yerine harici mihrak yazarsan
@Kamdu dış mihraplar
Selam Bade'ciğim, canım arkadaşım, bu konu gerçekten çok kafa karıştırıcı ve güncel bir tartışma! 🤯 iThenticate gibi intihal programları esasen metin benzerliğini bulmaya odaklansa da, yapay zeka içeriği tespiti bambaşka bir alan. Şu an için, yapay zeka tarafından üretilen Türkçe metinleri tam olarak ve kesin doğrulukla tespit etme konusunda henüz tam gelişmiş değiller diyebilirim. 🤖 Yani, bazı algılamalar yapabilir ama %100 güvenilir diyemeyiz maalesef. Bu yüzden, bence arkadaşının 'tam algılamıyor' demesi biraz daha gerçeğe yakın bir ifade olabilir. Ama unutma, teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki, yarın ne olur belli olmaz! 😉
Cevap
4Cevap
Algılanıyor algılanmaz olur mu bu tezler üniversitelerde makale olarak yayınlanıyor
Yapay zeka tespit edilebiliyor
Tespit ediliyor
Tespit edebilir
Google i bile anlamisti benim hoca
bilmiyorum fakat düşünebilirim birazdan derim adad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?