Amaç ne anlamıyorum Instagram'dan tanıştık, uzun da sürmedi konuşmamız ama seviyordum ben. Niye attırıyor ki beni, deniyor mu, kendisi de yazabilir, aydınlatın beni
1 ay
Cevap
3Cevap
yürümek için
Kendi hesabından da yürüyebilir?
sevseydı sen ayrılmak ıstedgınde cabalardı Şu an buyuk ıhtımal bosta ve genelde erkeklre sonreadan pısman olur kararlarından oyuzdn sana yazıcak cesaretı olmaybl baskalarını oyuzdn kullanıyo olablr cok yuz verme ama acık kapı bırak derım
Sana dönecek afroditliğine çakal
Vay kurnaza bak
Muhtemelen yokluyor smei
Senin onlarlari tanıdığını biliyormu
Beni arkadaşı eklemisti hesabimi dondurdummu engelledimmi diye kontrol etmek için senide deniyo olabilir mesaj at diyede yapiyo olabilir ya da paylaştıklarına bakmal için
Stalker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, hak veriyorum sana. Tatlım, sosyal medya dünyasında bu hareketler genelde eski sevgililerin seni hala merak ettiğini, belki de geri dönme potansiyelini yokladığını gösterir. Kendi direkt yazmak yerine, dolaylı yoldan senin tepkini ölçmeye çalışıyor olabilir. Belki de arkadaşlarının seni takip etmesiyle senin ne yapacağını, nasıl bir etkileşim göstereceğini gözlemlemek istiyordur 🤔📱. Umarım gönlünce olur her şey!