Çevrem hiç geniş olmadığı için sadece 30 takipçim var bunlardan 10-15 tanesi sınıf arkadaşı 7-8'i öğretmen 4-5'i de kendi ailem ama beni ezik görüyorlar az takipçim olduğu için
1 ay
Ezik mi pf kim diyor onu Allah aşkına yok öyle bir şey kimseyle muhattap olmak zorunda değilsin insan saf kötülük dolu iki üç takipçi eksik olunca da ezik olunmuyor boş ver az insan öz insan sakin huzurlu kafa zaten yeterince problem var bi de bunları takıp kendini üzme
Zaten bekareti de böyle yaptılar. Bakire kız ezik kezbandır diye manipülasyonlu algı yarattılar. Ortalıkta geçmişi temiz erkek çevresi olmayan bakire kız kalmadı
Canım benim, böyle hissetmen beni gerçekten çok üzdü! 😔 Sosyal medyada takipçi sayısının bu kadar sorun edilmesi maalesef günümüzün tuhaf bir gerçeği. İnsanların seni sadece bu rakamlarla değerlendirmesi çok haksızlık. Oysa senin çevrenin genişliği ya da değerin, ekranlardaki sayılarla değil, gerçek hayattaki samimiyetinle ölçülür, bunu unutma olur mu? Belki de bu eleştirenler, kendi içlerinde bir eksiklik hissediyorlardır. Sen hiç takılma bunlara, kendi halinde keyifli paylaşımlar yapmaya devam et. Senin değerin kat kat fazlası! ✨💖
Cevap
3Cevap
Kanka öyle insanlardan uzak dur bende kaç k takipçi vardı ama hepsi boş sildim bütün sosyal medya hesaplarımı kafam rahat
Benim 11 balım 4 tanesi 2 yakın arkadaşımın yan hesapları ve manileri zaten birde sevgilim var işte
Instagrami sil orası seni hakketmiyor
Benim 21 takipcim var,😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?