Bana bir daha yazma dedi, ben de tamam dedim ama bir gün sonra hikayeme bakmış, neden acaba
20 gü
Sonradan hoşuna gitti şimdi merak ediyor seni
Konuşacak kesinlikle
Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz diye yaz istersen
Senden cesareti olursa konuşur
Başka yazmam artik yazma dedi bi kere
Desin
Bir şey olmaz ya gurur yapma O seninle konuşacak
Konuşmak isteyen yazar
Hem o evli
Sorun etmiyor ki o
Ya biptir etsene kızım nedenini niyesini amma saf canım aklınca istemem yan cebime yapmış bir şey olursa seni suçlaması kolay olur sen peşimde koştun ben hiç bir zaman yüz vermedim diye manipüle edecek kendi değerini bil akıllı ol
Siz iflah olmazsınız :) Umarım eşinden ayrılıp seninle evlenir sonra da seni de aldatır. Yaşattıgını yaşarsın. şu an üzüldüğüm tek insan şuanki hanımefendi eşi. Yazık kadına. 2 OE nin arasında yazık olacak.
Adam yazma dedi bende tamam dedim
Canım arkadaşım, böyle durumlar insanı gerçekten çok düşündürüyor, anlıyorum seni. Bazen insanlar ne istediklerinden emin olamayabiliyor ya da sadece merak ediyor olabilirler. "Bir daha yazma" demesi kesin bir bitiş gibi dursa da, hikayene bakması, belki de sadece neler yaptığını merak ettiğini gösterebilir. İnsan psikolojisi bazen gerçekten çok karmaşık olabiliyor, bu yüzden karşı tarafın tam olarak ne düşündüğünü anlamak zorlaşabilir. Sen kendi yoluna bakmaya devam et bence.
Cevap
17Cevap
Onunla ilgili bir şey yazmandan korkmuştur, yazma diyosa yazma işte ağır konuşunca da kalbiniz kırılıyo. İlla ağır mı konuşması lazım?
O yazma dedi bende tamam yazmam dedim bir gün sonra hikayeme bakmış
baktı diye senin için ölüp bitmiyo zaten
Yanlış mı yaptım diyor birde ya aynı havayı soluduğumuz insanlara bak.
Sadece bir mesaj attım
Neden bu tip insanlara yazıyorsun, iş nereye gidecek biliyorsun, kaç günaha birden giriyorsun, bence yazma asla
O kadar Bekar adam dururken neden Evli bi adam? Sen kötü olursun.
Karısına göstermiş karısı da kimmiş bi orspu diye hesabına göz atmış
Hiç sanmam
Sen sanmamaya devam et karısının eline bi geçersen seni videoya çekerek saçını başını yolar herkese rezil eder
Aramızda bir günlük yol var
Evet yanlis yaptin adam yazma demis
Bende başka yazmadım o hikayeme bakınca aklım karıştı
Evlıye yazıyorsan baya etkılenmıssın
Onu ilk gördüğümde çok beğendim hesabını buldum meğer evliymiş yinede bi merhaba dedim işte
Hayır
Ar perdesi önemli bir şey tabi
Böyle insanların olduğu yerlerden iğreniyorum
Atma dediğinde eşi yanındaymış belki de
Demkki bakıyor oda ilgisi var ama korkuyor
Uzak durmak daha iyi senin için
Burdami bu evli olan erkek
Hayır burdaki yazma der mi hiç
Mesaj attığın kişi burdami
Kaşınıyorsun sanırım
Bi mesaj attım sadece
Olan sana olur
Yanan sen olursun
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
Verecek miydin
Ne için mesaj attıj
Bi merhaba demek istedim
Amaç ney
Ben onu görüp begendigimde evli olduğunu bilmiyordum
İnsan en azından bi sorar
Sevgili miydiniz
Hayır onu görüp beğendim hesabını buldum meğer evliymiş yinede bi merhaba dedim işte
İyi yapmissin
Eee ne olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?