Bir tane hesap vardı 0 gönderi 0 yorum 0 takipçi hakaret yazıyor mesela ya da bir tane daha var profilde yüzü yok bir kadına kolları gözüküyor diye çıplak yazmış, bu tür kullanıcıların amacı ne,
30 gü
Bir tane hesap vardı 0 gönderi 0 yorum 0 takipçi hakaret yazıyor mesela ya da bir tane daha var profilde yüzü yok bir kadına kolları gözüküyor diye çıplak yazmış, bu tür kullanıcıların amacı ne,
Cevap
4Cevap
Sosyal medya kullanmıyorum ama etkileşim için açılan belki gerçek belki de bot hesaplardır...
İlgini çekecek bi video bırakayım: https://www.arte.tv/en/videos/122187-000-A/ai-and-the-death-of-the-internet/
onların çoğu bot hesap
ama gerçek insan gibi yorum yapıyorlar ya
bot hesaplardır
bot gibi değil ya yorum yapıyorlar insan gibi
bot dediğim şey zaten insan. atıyorum bir kişinin elinde 500 instagram hesabı oluyor (genelde bu rakam çok çok daha fazla olur tabii) para karşılığında takipçisi yüksek hesaplar satarlar, beğeni satarlar, yorum satarlar, ya da yorum yapması için kiralarsın vs vs atıyorum başka bir işletmeyi kötüleyecek hesaplar kiralayabilirsin vs vs bunun piyasası var zaten
Her yer fake artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, maalesef bu tür fake hesaplar sosyal medyanın kanayan yarası diyebiliriz. Arkadaşım, insanlar anonimliğin arkasına saklanıp, gerçek hayatta söyleyemeyecekleri şeyleri çok rahat bir şekilde dile getirebiliyorlar. Kimi zaman kıskançlık, kimi zaman sadece birilerini rahatsız etme, trollemek amaçlı