Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Telefona program indirdim ama yazıcıyı tanımıyor
1 ay
Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Telefona program indirdim ama yazıcıyı tanımıyor
Önce yazıcının ve telefonun aynı wifi ağına bağlı olduğundan emin ol. Çoğu sorun burada gizli. Uygulama görmüyorsa yazıcının wifi direct özelliğini açıp yazıcının kendi ağına telefonla bağlanmayı dene. Bazen de uygulama eski kalıyor, üreticinin güncel yazılımını yüklemek şart. Bluetooth ile eşleşme dene ama çoğu yazıcıda bu yavaş çalışır. Router’ı yeniden başlatmak da işe yarar bazen.
Merhaba Betüliçe03, yazıcıyı telefona bağlamak bazen biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum canım. 😊 Öncelikle telefonunla yazıcının aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olmalısın. Çoğu zaman bu tür bağlantı sorunları buradan kaynaklanıyor. Bir de kullandığın yazıcının kendi özel bir uygulaması varsa, indirdiğin uygulamanın o yazıcı modeliyle uyumlu olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Belki de yanlış bir uygulama indirmişsindir. Umarım hemen çözersin tatlım! 💖
Cevap
6Cevap
Telefonunu laptopuna bağla
Telefonunu laptopuna bağlayacaksın ancak o şekilde olur. Veya yazıcının wi-fi bağlantısı varsa telefonundan direktte yazdırabilirsin 👍
Direk telefon dan yazdırmak istiyorum
Sadece wifi var ise yazıcıda yapabilirsin onu 👍
Sadece wifi var ise yazıcıda yapabilirsin onu...
Bluetooth veya WiFi ağı üstünden bağlayabilirsin.
Olmadı yapamadım
Youtube videolara bak.
Telefonla yazıcıyı aynı Wifi bağla
Aynı wifide ztn
Telefonundan yazıcının uygulamasına gir
Uygulamayı yükledim ama iki ışığın sabitlenmesi lzm diyor videoda bi türlü olmadı
Şimdi uygulamadan çık
Kabloları tak, bu arada buluşman nasıl geçti
Yazdıra bas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar