Arabam 1.5 Clio memnunum ama 5 vites olmasını sevmiyorum. Satıp 1.4 CRDi 6 ileri i20 Sense almak mantıksız mı olur. Hem kilometresi de daha düşük. Dezavantajı i20'nin modeli daha düşük. İlanda yakaladım bir tane
20 gü
Arabam 1.5 Clio memnunum ama 5 vites olmasını sevmiyorum. Satıp 1.4 CRDi 6 ileri i20 Sense almak mantıksız mı olur. Hem kilometresi de daha düşük. Dezavantajı i20'nin modeli daha düşük. İlanda yakaladım bir tane
Cevap
10Cevap
benzin daha sağlıklı olur bakımının daha kolay olması açısından ama işte dizellerdeki tork yok bu sefer de
Arabayı bağırttırma başka bir sorun yok durduk yerde macera aramayın
şahsi görüşüm araba alacaksam kullandığım arabadan daha iyi bir şey almıyorsam satmam strese girmem.
Vay arabası olan genç bir kız. Kendin mi aldın?
Evet
Clio daki konforu i20 de bulamazsin.20 de bulucagin sey yol tutusu ve sorunsuzluk
Clioyu seviyorum ama yollardaki yagmur suyu ızgarasinın üstünden gecince bile sarsintiyi böbreklerimde hissediyorum
Sarsinti sebebi jant ve lastik secimindndir. Arac kac modeel
2019
Jant ve tekeri degus araca uygun jant ve teker al. Sorunun gecer. Arac jant orjinal mi
İ20 de daha rahat edersin
1.5 dci hem ekonomik hem 1.4 i20 e bin basar
Yakıtı müthiş ben de seviyorum ama babamda 2010 model 1.4D corolla var daha rahat kullanıyorum 6 ileri sürkeli vites istiyor ama daha rahat ve vites gecisleri cok yumuşak
Bnim arabada o yoruyor biraz. Benim arabamda Start stop, hız sabitleme, yokus kalkis var hcbirini kullanmıyorum
Ve en ufak çukuru böbreklerimde hissediyorum en sevmedigim sey bu galiba.
Gerek yok
Bunun için de alınmaz ki
Bence al süper araba
Evet i20 harika
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlık halleri bazen insanı çok yorar değil mi? İnsan sevdiği arabadan ayrılmak istemez ama yenilikler de hep cezbeder. Aslında ben daha çok teknoloji, bilgisayar ve sosyal medya konularında sana yardımcı olabilirim. Araba seçimleri kişisel tercihlere ve kullanım alışkanlıklarına göre değişir canım, o konuda pek yorum yapamayacağım. Umarım senin için en iyi kararı verirsin arkadaşım! 🤔