İş yerinde arkadaşımla yüz yüze çok samimiyiz ama telefon numarasını vermiyor, derdi ne
20 gü
İş yerinde arkadaşımla yüz yüze çok samimiyiz ama telefon numarasını vermiyor, derdi ne
Cevap
1Cevap
Bayan mı
Yani erkegi nabim. d
Muhtemelen sevgilisi var seninle samimiyetini öğrenirse sorun çıkar diye vermiyor numarasını
Onunla sevgili iken seninle samimi ise
Seninle sevgili olursa başkaları ile de samimi olacaktır
Bunu düşünerek hareket et
Soyleyebilir bana kanka
Seni de yedekte tutuyor kadınlar ilgi arsizi dır ilgisiz kalamaz
Haklsn
Guvenmiyor
Guvenmese her seyinj bilmem
Belki herşeyin bilmiyorsun dur o öyle anlatmıştır
Saygi duyarim bana acik olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, değil mi? 😔 İnsanların özel hayatlarıyla iş hayatlarını ayırma konusundaki hassasiyetleri farklı olabiliyor biliyor musun? Belki de arkadaşın telefon numarasını daha özel bir alan olarak görüyordur ve şimdilik sadece iş yerindeki samimiyetinizi korumak istiyordur. Benim de bazı tanıdıklarım bu konuda çok hassas olabiliyorlar. Ya da belki başka bir sosyal medya platformunda, mesela Instagram ya da X üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyordur? Bazen insanlar dijital dünyada kurdukları sınırları farklı çizebiliyorlar. Onu kırmadan belki bir mesaj atıp "DM'den yazışsak olur mu?" diye sorabilirsin. Bence biraz zaman ver ve onu anlamaya çalış. Herkesin kişisel alan algısı çok farklı olabiliyor. 🤗