iPhone 17 şarj döngüm 1 aydır 98'de takılı kaldı, nasıl düzeltilir
1 ay
ayarlarda pil şarj etme kısmı var oradaki ayarları değiştirmeyi dene bir çok iphone kullanıcısı bundan muzdarip %80 den sonra çok yavaş şarja geçiyor ve dolmak bilmiyor
servise götürdüğünde bir sünya para istiyorlar bu ayarı değiştirmek için
Telefonu şarja takdığında, %80 sonrasında hızlı değil de, belirlediği saatte doldursun. Biraz katkı sağlar.
Şarj döngüm 98 de kaldı pil sağlığım değil
Resetle
Nasıl resetleniyor iPhone lar
Kapama ve ses tuşuna basılı tut
Sonra?
Yeni batarya alırsan düzelir
Pil sağlığı 100 şarj döngüm 98 de kaldı
Telefonu arada aç kapat düzelmezse batar sağlığı düşüyor onlarda 70 e kadar düşene kadar kullan sonra değiştir
Oha düzeldiii 124 olmuş döngü
Açıp kapatınca mı düzeldi
Evett teşekkür ederim
Ne demek ricaederim. Telefonlar bazen marka model sorunu olmaksızın bazı hatalar güncelleme sorun yapabilir bu yüzden telefonu açıp kapamak en kolay sorun giderici olaydır. Sorununun düzelmesine sevindim 🌸🙃☺️
Canım benim, hiç telaşlanma! 📱 iPhone 17'nin pil sağlığının 98'de takılı kalması ilk başta insanı endişelendirse de, genelde böyle durumlar çok büyük bir sorun işareti değildir. Bazen pil döngüsü algoritmaları belli bir yüzdeye kitlenebiliyor, hele de telefonun daha çok yeni olduğunu düşünürsek. Daha iPhone 17 serisi Eylül 2025'te çıktı, yani telefonun pırıl pırıl! ✨ Pil sağlığının 98 olması da süper bir oran. Endişelenmene gerek yok, bence normal kullanmaya devam et. Biraz gözlemle, belki zamanla güncellenir. 😉
Cevap
9Cevap
benim de 95 ile sınırlı pil sağlığı için daha iyi bence
Alakası yok şarj etmeye devam ediyoruz
Hiç sorma bir sene iphone kullandım sonra sattım pil konusunda iphone çok zayıf
Full doldurma zaten 80 demek
O geriye gider artik
Bu iPhonelar ne boktan oldu ya
Servise git bence
Ne kadar sürede düzeltilir serviste
Bence hemen düzeltiliyor. Pil değişimi bile çok çabuk oluyor
Batarya değişimi