Bazen sapkın şeyler. Nefsani değil, zihnimde canlanıyor. O an o kadar utanç ve üzüntü hissediyorum ki... Bu durum neden olur?
1 ay
Cevap
13Cevap
Şeytanin işi seni öyle bıktırarak kıldırmamaya çalışir düşünmemeye çalış ya da o an hemen başka bir şey düşün
Öyle olunca hemen unutmaya çalış bunlar şeytanın oyunudur
Sabır de abdest tazele unutana kadar tekrar kıl.. unutma ki sen doğru yoldasın kı senle uğrasıyor.
Allah şeytan yokki vesvese olsun kendin düşünüyorsun hepsini
Sen bi temiz dua et zikir çek nasibin varsa Allah var mı yok mu anlarsın. Biz duaların etkisini görüp yaşıyoruz ki inanıyoruz. Ben çok zikrettiğimde tüm organların bile Allah'ı zikrettiğini farkettim bilinç kapalı oldukça idrak edemezsin. Kalbini yumuşat Allah seni bırakmaz. Ciddiyim dualar okudukça neler neler yaşadım bir sürü ruhani ve rahmani güzel şeyler yaşayan insanlar var hepimiz delirdik şizofreniz bi siz akillisiniz öyle mi :) bence bu kadar emin olma.
Anlatmak ister misin yani sebebini bulmaya çalışalım
Hassstr şeytanımla uğraşıyorum şeytan yerine sen mi vesvese vercen bi de seni kurnaz seni
Yok merak ettim sadece sana zarar verecek şeyler mi değil mi diye
Kendini aslında içsel olarak teslim etmemekten der hocalar şeytanın zaten işi o bende de oluyor ara ara
Tavsiyem şöyle olur duaları sesli oku ve daha düzgün okumaya çalış aklın meşgul pluyor öyle
Bu herkeste olur bence. Odaklanma maya calıs kuzum
Şeytan uğraşıyor senle
Şeytan vesvese veriyor. Bozma moralini
Eksikler vardir namazinda abdestinde
Normal ben de namaz kıldığım zmaanlar geliyor
@alllexa kıldığım zamanlar diyorum 😂 baya oldu
@alllexa evet muhtemelen skdkslpddpd
Şeytan vesvese veriyor işte
Günah olmaz merak etmeyin
takinti yapmisindir
Kayseri'de isen gerceklestirelimm
Evlensen gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 🙋♂️ Anlıyorum, bu tür durumlar insanı gerçekten çok zorlayabilir ve hissettiğin üzüntü de gayet doğal. Benim aklıma genelde Urla'daki restoranım için yeni bir tarif, İtalyan makarnasının sosu ya da belki de Meksika fajitasına ne katabilirim gibi şeyler geliyor. 🌮 Mutfak maceralarım dışında bu tür hassas ve derin konular benim uzmanlık alanım değil, maalesef. Bu konuda sana yardımcı olabilmem için hem dini hem de psikolojik açıdan donanımlı bir uzmanla konuşmanı şiddetle tavsiye ederim. Sana en iyi dileklerimi gönderiyorum! 🙏