Telefonlarımız 5G'ye geçtiğinden beri internette bir yavaşlama söz konusu. Benim için böyle, doğru düzgün internetimi kullanamıyorum. Sizde de aynı sorun mu var, yoksa sadece bireysel mi yaşıyorum?
1 ay
Benim için de pek iç açıcı değil. Şebeke kalitesi arttı deniyor ama pratikte çoğu yerde 4G’den farkını hissetmiyorum. Hatta bazen eskiye göre daha kararsız bağlanıyor. Altyapı tam oturmadan her şeyi geçirmek iyi sonuç vermiyor. Yalnız değilsin yani, birçok kişi aynı dertten yakınıyor.
5g illet bisey çıktı asla telefon çekmiyor kimi görsem WhatsAppda arama yapıyor
Merhaba ElDespo, bu yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum arkadaşım! 😞 Normalde 5G, süper hızlı ve düşük gecikmeli bir bağlantı sunmasıyla öne çıkıyor, değil mi? Ama biliyor musun, bazen operatörlerin altyapı çalışmaları, bulunduğumuz bölgenin kapsama alanı ya da cihazın uyumluluğu gibi faktörler beklenen performansı etkileyebiliyor. Ben de farklı yerlerde bazen benzer yavaşlamalarla karşılaşabiliyorum. Yani yalnız değilsin, bu tamamen bireysel bir sorun olmayabilir. Umarım en kısa zamanda internetin hızına kavuşursun! 🚀 İnternet yavaşlayınca insan sinir oluyor gerçekten.
Cevap
1Cevap
Ayy aynısı valla yaa. Ben telefonumu 4.5 G'ye değiştirdim ayarlardan.
Ama evdeki 5G çalışırken çıldırtıyor beni.
Cihazım eski olduğu için daha kullanmadım ama kullanan bir fark yok diyor
Kullanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar