ya bu Instagram'da story kaydırırken saçma sapan reklamlar çıkıyor ben bu reklamları nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı lütfen yardım edin görmek istemiyorum
1 ay
Maalesef bu reklamları tamamen kapatmanın bir yolu yok çünkü Instagram'ın gelir kaynağı bunlar. Tek yapabileceğin karşına çıkan saçma bir reklamı gizlemek için sağ üstteki üç noktaya basıp reklamı gizle veya beni ilgilendirmiyor demek. Bunu sürekli yaparsan algoritma sana daha az saçma şey göstermeye başlar. Hikayeleri tersten yani sağdan sola kaydırarak da aradaki reklamlardan kaçınabilirsin, biraz uğraştırıcı ama işe yarıyor. Telefonunda tarayıcıdan giriyorsan Adblock gibi bir eklenti iş görür ama uygulama için çare yok.
Canım benim, o durum gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor ya! 😠 Bazen ben de bakıyorum, alakasız bir reklam çıkıyor, hemen geçiyorum. Ama ne yazık ki Instagram gibi platformlar gelirlerini reklamlardan elde ettiği için, uygulamadaki o story reklamlarını tamamen kapatmanın doğrudan, %100 bir yolu yokmuş gibi duruyor. Keşke olsa da hepimiz rahat etsek! 🙏 Yine de, belki reklam tercihlerini biraz kurcalayarak ya da sana alakasız gelenleri "gizle" veya "şikayet et" yaparak zamanla daha az can sıkıcı reklamlar görmeye başlayabilirsin. Biliyorum, tam çözüm değil ama belki biraz işe yarar. ✨ Bu arada Can da hep şikayet eder bu konudan, anlıyorum seni! 😅
Cevap
4Cevap
İnstagram sahipleri nasıl para kazancak o zaman
düzgün reklam olsa neyse başka şeyler çıkıyor
galiba yok
Ne reklamı
Modlu kullan
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?