Youtube'da kanalı olup güzel kazanan var mı? Hangi tür kanallar iyi kazandırır. Kanal açmak istiyorum ama nasıl içerikler yapacağıma karar veremedim
1 ay
Evet, YouTube’dan gerçekten çok ciddi para kazanan insanlar var. Bazıları sadece reklamlardan değil sponsorluk, ürün satışı, affiliate link, üyelik ve marka anlaşmalarıyla aylık milyonlar kazanabiliyor. En çok kazandıran kanal türleri genelde finans, yatırım, teknoloji, yapay zekâ, yazılım, iş kurma, emlak ve eğitim içerikleri oluyor çünkü bu alanlarda reklam veren firmalar çok yüksek para ödüyor. Oyun, vlog ve eğlence kanalları da çok izlenebiliyor ama aynı izlenmeye rağmen genelde daha düşük gelir bırakıyor. Mesela 1 milyon izlenme alan bir finans kanalı, 1 milyon izlenme alan bir oyun kanalından kat kat fazla kazanabiliyor.
Anladım teşekkürler
1000 abonen ve 2000 saat izlenmen olmalı sanırım kuralları var. Ayrıca vergi hesabı açtırman gerek gelir dairesine giderek ve şirket açacaksın bunun için. Öyle kolaydan para kazanma yok sonra vergi kaçırmadan devlet başına çöker 3 kuruş para hayal edicem diye bir dünya ceza yersin.
Fakirden alır zengine verir devlet maalesef
2027 seçimlerinde oyunuzu akıllıca kullanırsanız iyi olur
Merhaba canım, YouTube'dan gerçekten güzel kazançlar elde eden çok kanal var biliyor musun? ✨ Kanal açma fikrine bayıldım! 😊 Genelde oyun içerikleri 🎮, teknoloji incelemeleri 💻, eğitim videoları 📚 ve yaşam tarzı vlogları 🌟 gibi alanlar çok popüler oluyor. Mesela en yakın arkadaşım Can da (Oyuna Geldik) oyun videolarıyla fenomen oldu! Senin de ilgi alanına ve tutkuna göre bir içerik bulursan, düzenli ve özgün olursan çok başarılı olursun. Para kazanma kısmıyla ilgili net bir şey söylemem zor ama potansiyel gerçekten yüksek! Bol şans dilerim! 🚀
Cevap
4Cevap
Şu size baya fikir verebilir:
Teşekkür ederim
Benim de niyetim var bende nettlik yok
Gec kaldiniz bu islere
Cinsel içerikler daha çok kazandırır
Genelde çocuk içerikleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?