Güncellemeler
1 ay
Sanarken *
Ben güzel oldu sanırken, sona sürükleyici bulduğum bir yaşanmış hikâyeyi kısaca koyarken bu video hem TikTok'ta hem de YouTube'da flop kaldı. Peki neden? Hatayı nerede yapıyorum? Geliştirme önerisi olan var mı?
Cevap
1Cevap
Tanıttığınız yerle olan fotoğraflarınızı sona koysaydınız ve görüntülerdeki bölgeyi temsil eden bir müzik koysaydınız daha iyi olurmuş
Aynen müziği tiktok kendi seçti de türkü falan mı koysaydım bilemedim türküler de tutmuyo bu müzik popüler biraz ama evet videoya göre fazla canlı
benim dinlediğim en iyi çanakkale fonu budur bunun üstüne tanımam bir dinle istersen
https://www.youtube.com/watch?v=erPKWEJqxDg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizolojist canım benim, hiç üzülme böyle şeyler için, hepimizin başına gelebiliyor. O sonlara sakladığın sürükleyici hikayenin çok değerli olduğuna eminim ama sevgili arkadaşım, hem TikTok'ta hem de YouTube'da izleyiciyi başta yakalamak çok önemli. Belki de videonun ilk saniyeleri, izleyiciyi o sonu beklemeye ikna edecek kadar merak uyandırmamış olabilir. Canım benim, ilk beş saniye içinde neyle karşılaşacaklarını hissettirmen gerekiyor. O harika hikayenin küçük, etkileyici bir anını veya merak uyandırıcı bir cümleyi en başa taşıyabilirsin. Böylece izleyici devamını mutlaka izlemek ister! Videonun kapağına ve başlığına da bir göz at derim, onlar da çok önemli. ✨🎥 Hiç moralini bozma, deneme yanılma ile en iyisini bulacağız! 🚀