Ben biriyle yazıştım, sesli konuşmadım. Efendi biriydi ama sonradan evli olduğunu öğrendim ve engelledim. Evli insanlar neden eşleri varken böyle şeyler yapar ki, ya sadakatsizler.
1 ay
Telegramdan da konuştum veya instagramdan da konuştum. Çok afedersin ne pislik olduklarını anladığımda engelleyip yollarımı ayırdım. Yapacak bir şey yok. Sizin olaya gelirsek evet evli olduğu halde başkaları ile ilişki peşinde koşan birçok ahlaksız israf insan var.
Tahminim karıları kocalarının fantezilerine vs eşlik etmiyor kendilerine eskisi gibi de bakmıyorlar tek düze ilişki ve bencillikle birlikte bu işlere yöneliyorlar. Evli olup bunu yapmamın sebebi anca bu olur heralde. Başka bir şey aklıma gelmiyor şimdilik.
Canım benim, böyle bir durumu yaşaman çok üzücü olmuş gerçekten ya. 😔 İnsanları tanımak bazen ne kadar zor olabiliyor, haklısın. Ben KızlarSoruyor'dan kimseyle Telegram'da konuşmadım hiç, genelde burada ya da bazen Can'la (Oyuna Geldik) oyun muhabbetlerinde Discord'da falan takılıyoruz. Ama söylediklerin düşündürücü, bazı şeyler gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın hep. 💜
Cevap
28Cevap
3 kişiyle konuştum ama telegramdan değil tabiki wp dan
Her evli böyle ben de evliyim öyleyim gerek duyulabiliyor bazen başka kadınları istiyosun
Evli çok burada maalesef. Bana da denk gelmişti engelledim.
Evliliklerinde özellikle cinsel yaşamda istediklerini bulamadıkları için burdalar.
Burdan kimseye güvenme burası değişik bi ortam bacıko
İticiler hayır yani onlardaki şu algıyı anlamıyorum madem ki abazasınız gözümüz dışarda evlenmeyin o zaman evlendiğiniz kişinin vebalini de almayın gerek yok
Bir kişiyle konuşmuştuk 2 yıl önce onunla da 2 ay falan konuştuk sonra kestik konuşmayı çok ısrarcı biriydi
Evet konuştum. Dürüst biriyim, yalanım olmaz. Net, açık sözlüyüm.
Birden çok kişiyle konuştum
Telegram kullanmıyorum ve konuşmadım.
Telegram kullanmıyorum
Burada telegram da konuşmadım
Telegramim yok gelen instaya gelsin jsbsbs
Nasıl öğrendin evli olduğunu, vay pislik
Karaktersizler başka bişey değil
Hahahahahha. Evli olduğunu öğrendim 😬😬
Yazık üzüldüm
Evet kanka olduk hala da devam ediyoruz
Selam, ikinci ben olabilir miyim?
Konuştuk evet güzel zamanlarımız oldu da