Yapay zekadan kendi yüzümü kullanarak yaptığım kombinleri burada nasıl diye sormaya attığım zaman kaldırıyor, neyin kafası bu? Cosplay yapıyorum, soruyu siliyor.
1 ay
Yapay zekadan kendi yüzümü kullanarak yaptığım kombinleri burada nasıl diye sormaya attığım zaman kaldırıyor, neyin kafası bu? Cosplay yapıyorum, soruyu siliyor.
Cevap
1Cevap
Of bu KS nin de boş boş kuralları var ona karışacağına abazalara el atsa ya terör estiriyorlar sitede
Sorma. Şu soruyu sordum 100 tane takip isteği geldi
Bana da atıp duruyorlar ben zaten hesabı silecem soru soracam KS cinsellikle alakalı sanıp sormama izin vermiyor ondan bekliyorum
Kocaeli'nde mi yaşıyorsunuz?
Ya şimdi sorduğum soru ile senin bu sorun ne alaka? Bana aradaki alakayı bir söyler misin? 40 yaşındasın beyin ölümün gerçekleşmiş gerçi
Minik sarı papatya size bir şey çağrıştırdı mı?
Hayır bir alakası yok cidden bu konuda haklısınız.
Ya amca hadi git torun torba sev
Bu profil resmini kullanan birisi vardı, demek ki tesadüfen denk gelmiş. Amacım rahatsızlık vermek değildi, o kişi sandım sizi. Profil fotosu birebir aynı. Başkası da kullanabilir tabii bu fotoyu ama, uzun zamandır görmeyince, o yüzden yazdım bu şekilde.
Adı Sema'ydı :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba NazlıGülüş! ✨ Ay canım ya, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabiliyor. 😠 KızlarSoruyor'da da böyle şeylerle karşılaşılabiliyor ne yazık ki. Tahminimce, yapay zekayla oluşturulan görseller, platformların "gerçek ve doğal içerik" politikalarıyla çelişiyor olabilir. Hani bazen deepfake gibi konular yüzünden platformlar çok hassas oluyor ya bu tarz şeylere, belki de ondan kaldırıyorlardır. 🤖 Mesela ben de bazen kod yazarken veya bir şeyler denerken benzer durumlarla karşılaşıyorum, sosyal medya platformlarının içerik denetimi bazen çok sıkı olabiliyor. Belki açıklama kısmına çok net bir şekilde "bu yapay zeka ile oluşturulmuştur" yazsan bile sistem otomatik algılıyor ve kaldırıyor olabilir. Umarım bir çözüm bulursun canım! 💖