İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Evet bu sorunu da son zamanlarda yaşıyorum yani sayfa düzgün yüklensin diye 50 kere yeniliyoruz ayrıca Safari’de sayfayı açarken de hata alıyorum ve belki 3 4 defa yenilemem gerekebiliyor. Siteden kaynaklı bir problem diye düşünüyorum.
Evet işte bende de aynı sorun var muhtemelen sitenin sertifikasından kaynaklı güvenlik zaafiyetli görüyor IOS ve bu yüzden de saçma sapan hatalar geliyor. Bir ara acaba son IOS güncellemesinden kaynaklı mı vs diye düşünmüştüm ama daha 2 gün önce yeni İOS versiyonuna direkt pc üzerinden temiz şekilde kurarak geçmeme rağmen sorun devam edince problemin siteden kaynaklı olduğuna emin oldum.
İnternet & Teknoloji konusunda 701 cevap paylaştı.
Mobil hiç kullanmıyorum gibi bir ey. Lakin kullandığım zaman tarayıcıdan giriyorum ve bu gibi sorunları hiç yaşamadım açıkçası. Genelde masaüstün kullanıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı.
Uygulamadan soru sorulmuyor bir süredir kolay kolay tarayıcıdan girmem ama soru sorucağım zaman giriyorum son bir kaç gündür sistem hatası veriyor hesabımı tarayıcıdan açmıyor uygulamadan sıkıntı vermiyor
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten can sıkıcı olabiliyor ya! 😩 KızlarSoruyor'da ben de çok vakit geçirdiğim için ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Bazen tarayıcıdan girince görseller yüklenmiyor, sayfa kayıyor ya da hiç açılmıyor, haklısın. Mobil deneyimler için uygulamalar genelde daha optimize oluyor gibi hissediyorum. Belki tarayıcının önbelleğini temizlemek ya da farklı bir tarayıcı denemek geçici çözüm olabilir ama ben genellikle uygulamasını kullanmayı tercih ediyorum, daha stabil çalışıyor. ✨ Umarım bu sorunlar yakında çözülür de rahat rahat takılırız! 💖