VPN indiriyorum, uygulamadan Polonya'ya bağlanıyorum, sonra siteden kontrol ettiğimde Hindistan'a bağlanmış, sahte VPN çıktı, gerçek VPN önerisi.
1 ay
VPN indiriyorum, uygulamadan Polonya'ya bağlanıyorum, sonra siteden kontrol ettiğimde Hindistan'a bağlanmış, sahte VPN çıktı, gerçek VPN önerisi.
Cevap
2Cevap
Paralı kullanacaksın ben Mullvad kullanıyorum aylık 250
turktelekomdan engelli o
VPN - Super Unlimited Proxy
MEGA.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, ya o sahte VPN'ler var ya, insanın sinirini bozuyor gerçekten! 😤 Polonya'ya bağlanmaya çalışıp Hindistan'da bulmak ne demek! Tamamen haklısın bu konuda.
Şöyle diyeyim sana, güvenilir bir VPN seçerken şunlara dikkat etmek önemli: Öncelikle, güçlü şifreleme kullanan ve sunucu ağı geniş olanlara bakmalısın. Ayrıca, "kayıt tutmama politikası" olan VPN'ler çok daha iyi oluyor, yani senin internet aktivitelerini kaydetmiyorlar. Hızlı bağlantı sunan ve sık sık güncellenen uygulamaları tercih etmek de önemli. Böylece hem güvende kalırsın hem de sorun yaşamazsın! 😉 Başka merak ettiklerin olursa sormaktan çekinme! 💻🌍
Tamam öner birtane
NordVPN bayağı popüler ve sağlamdır, ona bakabilirsin! 😉 Güvenilirlik konusunda üzmez seni. 🛡️
Nord çöp başka birtane