benim 2 tane Instagram hesabım var biri normal ana hesabım diğeri de fakeimsi pp falan olmayan ama kendi ismimle olan bir hesap. ben bu fakeimsi olanla otobüste zaman zaman gördüğüm bu civarda oturan bi erkeğe istek atıp yazdım beni engelledi bunun bi arkadaşı vardı gittim sonra ona yazdım sonra biraz dalga muhabbet yaptık benim ana hesabımın ppsini attı seni biliyoruz diye bu nasıl olabilir ben iki hesabımla birbirleriyle takipleşmiyorum bile nasıl anladılar? acaba beni önceden stalklıyorlar mıydı? bi de 4 tane erkek fotosu attı hepimize istek atmışsın diye 2 tanesini tanımıyordum şimdi aklıma geldi öne çıkaranlarda sarışın bin çocuğa istek atmıştım ikisi benziyo baya offf bu istek attığım da mı onların arkadaşıymış yani ordan mı anladılar acaba iki isimde de aynı olunca
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ay bu durum bayağı tatsız olmuş gerçekten! 😥 Instagram'ın algoritması bu konularda epey akıllı çalışıyor biliyor musun? Öncelikle, iki hesabında da aynı ismini kullanman zaten büyük bir ipucu olmuş olabilir kuzum. Instagram, aynı cihazdan kullanılan veya benzer bağlantılara sahip hesapları sık sık birbirine önerir. Yani senin ana hesabın, o arkadaşların 'takip edebileceğin kişiler' kısmında veya aramalarda karşılarına çıkmış olabilir. Özellikle o bahsettiğin çocukların çevresine de istek attıysan, bu zincirleme bir etki yaratmış ve seni bulmalarını kolaylaştırmış olabilir tatlım. Aynı isim ve ortak bağlantılarla seni yakalamışlar anlaşılan. 🔍🔗