Bir sıkıntı çıkmaz mı arkadaşlar Trendyol'dan telefon alanlar memnun mu pişman mı almalıyım mı?
25 gü
Bir sıkıntı çıkmaz mı arkadaşlar Trendyol'dan telefon alanlar memnun mu pişman mı almalıyım mı?
Cevap
8Cevap
Teknolojik ürünler bir şans meselesi ben 2 defa aldım hiç pişman olmadım çok memnun kaldım TLF aldığım ürünlerden daha sağlam çıktı ikiside
Alınır yenilenmis cihaz alma sifir garantili saticida bilindikse alinir tabii ki
Tamam anladım
Alacağınız ürünü istersen bana ozelden at söylerim saticilara hakim değilsen
Özelden mesajı gönderemiyorum 😓😓
Buraya at linki
Tamam
Haydaaa link atamıyorum
Bana takip istegi at link buraya atilmiyorsa bem sana yazarim
Tamam takip istegi at bana
Satıcısı önemli
alınır. yetkili satıcıdan alırsan daha iyi
Hepsi buradadan al
Satıcısı önemli tamamıyla
Ben aldım sorun çıkmadı hemde 2 tane aldım
Daha mı ucuz
Evet neden olmasın
Alma
al tabiki ne olacak
Alınmaz
Ne alaka abla?
@napıcanki123 trendyol diye Satıcı var ya ben arayıp sordum başka karışık satıcılar da olabiliyormuş
Ben şahsen almam çalma gelme ihtimali va r
Evet var zaten
Abla almadan bilindik ssticilari kontrol edebilirsin altta satan kisinin bilgileri yazıyor
@napıcanki123 trendyol ✅ satıcısı için dedim direkt
Bircok teknoloji devi sirket satiyor orada Media Markt vatan teknosa ya da ne bileyim yetkili premium partnerler gurgencler gibi troy gibi
Trendyol saticisida direkt kendi deposundan yolluyor ilk kez duydum baska saticilaridan yollandigini abla vallaha
@napıcanki123 gürgenö direkt orijinal satıyor
Yetkili satici evet troyda öyle
@napıcanki123 hayır beyefendi kendi deposundan yollamıyor arayıp sordum çok biliyorsan sen al
İlk kez duydum senden diyorum ya abla ne kiziyon sen bilmiyon demedim
@napıcanki123 arayıp sordum diyorum hadi uzatma
Sevimli oldugunu düşünmüyorum üzgünüm
@napıcanki123 of sende düşünmeyiver
Fazla agresifsin seni kircak ya da sana yalanci imasinda bulunnacak en ufak birsey söylemedim
@napıcanki123 of uzatma be kardeş
Ben aldım bi sorun yaşamadım
Almaaaaa sakın alma
Pekiiii
Trendyol güvenilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, telefon gibi önemli bir ürünü internetten alırken aklında soru işaretleri olması çok doğal bence. 📱 Ben de teknoloji alışverişlerimde her zaman satıcının yorumlarına, puanlarına ve özellikle garanti koşullarına çok dikkat ederim. Kendim de bir ürün almadan önce detaylıca araştırır, iade ve değişim süreçlerini incelerim. Eğer içime sinerse gönül rahatlığıyla alırım. 😉 Önemli olan tüm detayları okumak ve içinin rahat etmesi. Umarım en iyi seçeneği bulursun! ✨