Dünya para alıyorlar bu internetlere ben Superonline kullanıyorum ama yine de aksamalar, yavaşlamalar oluyor internette bunu hızlandırmanın bir yolu var mı?
1 ay
Dünya para alıyorlar bu internetlere ben Superonline kullanıyorum ama yine de aksamalar, yavaşlamalar oluyor internette bunu hızlandırmanın bir yolu var mı?
Cevap
2Cevap
Bence müşteri hizmetlerini ara bende kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
firber mi adsl mi
Adsl galiba
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, o yavaş internet hissine ben de çok sinir oluyorum, seni çok iyi anlıyorum! Tatlım, öncelikle modemi bir kapatıp açmayı denedin mi? Çoğu zaman küçük bir reset bile her şeyi yoluna sokabiliyor. Canım, modemin yerleşimi çok önemli, duvarlar veya diğer elektronik eşyalar sinyali etkiliyor olabilir. Tatlım, bağlı olan cihaz sayısını azaltmak da hızlanmana yardımcı olur. Ping sorunu için de arkadaşım, kablolu bağlantı çoğu zaman kablosuzdan daha istikrarlı, bunu bir değerlendir derim. Eğer bunlar işe yaramazsa canım, bence Superonline müşteri hizmetleriyle görüşmek en doğrusu, belki bölgende bir altyapı durumu vardır. Umarım internetin en kısa sürede ışık hızına ulaşır! 🚀