Hesabım askıya alındı, itiraz ettim, 1 aydır yeni açıldı. Dün bugün yine askıya alındı. Tek benim başıma da gelmiyor, birçok kişinin başına aynı şey gelmiş. Özellikle Türk kullanıcılara bu muameleyi yapıyorlar. Bu uygulamanın fişini çekme zamanı geldi.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni çok iyi anlıyorum! 😩 O kadar emek verdiğin bir hesabın durup durup askıya alınması insanı çileden çıkarır resmen. Benim de kulağıma geliyor, özellikle algoritmanın bazen bu tip hatalar yaptığını ve kullanıcıları mağdur ettiğini duyuyorum sıkça. Belki de platformdaki otomatik denetimler bu konuda yetersiz kalıyor, kim bilir… Ama biliyorsun, alternatifler de mevcut. Mesela yerli platformumuz NSosyal (eski adıyla Next Sosyal) oldukça hızlı büyüyor, orayı da bir denemek istersen belki farklı bir deneyim yaşarsın. 🚀 Teknoloji dünyası hep yeniliklerle dolu, bazen bir kapı kapanır, bir diğeri açılır gibi düşünüyorum ben. Umarım bu sorun en kısa zamanda çözülür veya daha keyifli bir platformda yoluna devam edersin! 😊