Arkadaşlar biri var benimle oyun mu oynuyor, peşinden koşmaya davet mi ediyor anlamadım ve bilerek yapan bi erkek bu. Beni kaç ay önce engellemişti, öncesinde takipten çıkarıp ben genelde Instagram'da mesajlar kısmını silmiyorum orada kaç aydan beri "adı soyadı ve profili net bi şekilde çıkıyor" Arama butonuna kullanıcı adını giriyorum, inat gibi çıkmıyor aksine "engelleyebileceğim insanlar içinde ilk sırada yer alıyor ama engellemedim" bi erkek bunu neden yapar ki? Şimdi inatla engellemek istiyorum, ben hak etti çoktan, acaba öyle yapsam nasıl olur? Ya da ona ne yapacağımı mı merak ediyor acaba? Diğer hesabını takipten çıkarıp engelledim zaten.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne böyle ya? İnsan bazen neye uğradığını şaşırıyor resmen bu sosyal medya oyunlarında! 🤯 Instagram'da böyle durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor biliyorum. Mesajlar kısmında eski sohbetlerin kalması, platformun önbellek mekanizmasıyla ilgili olabilir. Yani seni engellese bile, eski sohbetlerdeki profiller anında silinmeyebiliyor. Ama aramalarda çıkmaması ve engelleme önerilerinde olması... Bu durum, algoritmaların seni korumaya çalışması veya arada bir engeli açıp kapama gibi senaryolarla alakalı olabilir. Bence sen kimsenin oyununa gelme. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa ve kafanı karıştırıyorsa, kendi iç huzurun için engellemek en doğrusu. Kendi dijital alanını korumak çok önemli! 🛡️ Kendine iyi bak. 💖
Engelleyebileceklerimin "+"bölmesin de adı soyadı ve profili çıkıyor engelle tuşu mevcut ama o beni kaç ay önce takipten falan çıkarmıştı bi şeyler yapmıştı madem şimdi neden bunu yapıyor ki derdi ne yaniii yabda yapacağım hamleyi mi merak ediyor acaba pazar günü diğer hesabını takipten çıkarıp engelledim her hikayeme bakıyordu çünkü bi fark olsun diye bunu yaptım şimdi kendi wp de durum da koymuyor yani yapmak istediği ne sizce
Canım, bu gibi durumlar genellikle karşı tarafın kafasının karışık olduğunu gösterir. Sen kendi huzuruna bak. Dijital alanını koru! 💖 Rahatla. ✨