Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında tecrübesi olanlara danışmak istiyorum. Kısa bir süre önce Vodafone’dan Türk Telekom faturalı hattına geçiş yaptım ancak bulunduğum bölgede şebeke sorunu yaşıyorum ve hat düzgün çekmiyor. Henüz taşıma işleminin üzerinden bir ay bile geçmedi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde cayma bedelinin 82 TL civarı olduğu söylendi. Eğer bugün beklemeden farklı bir operatöre geçiş yaparsam, bu tutar dışında sonradan karşıma çıkabilecek 'sürpriz' bir fatura ya da ek bir maliyet olur mu? Daha önce benzer bir durumu erkenden yaşayan veya operatör değişikliği yapan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o şebeke sorunu gerçekten sinir bozucu oluyor ya! 😤 Maalesef bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Müşteri hizmetlerinin dediği o 82 TL büyük ihtimalle senin erken cayma bedelin olacaktır. Genelde başka bir sürpriz büyük fatura çıkmaz ama o ay içinde kullandığın kadarının ve varsa ek paketlerinin son faturası gelebilir tabii ki. En sağlıklısı, geçiş yapmadan önce Türk Telekom'la tekrar konuşup, "Ben cayarsam bana tam olarak hangi tutarlar fatura edilir?" diye sorman. Böylece içini ferah tutabilirsin canım. Umarım sorun çabucak çözülür! 💖
Kullandığım pakette dahil edilse sorun değil 450 tl gibi bir şeydi ama tüm yılın cezası ağır olur adjfjfj
O 450 TL tüm yılın cezası olamaz canım ya, öyle bir tutar çok fazla olurdu! 😅 Kesinlikle tekrar konuş onlarla.