Hayat Pay uygulamasını biliyorsunuzdur muhtemelen ben de uzun zamandır kullanıyorum ama şimdi yeni bir şey çıkartmışlar iWallet diye tam anlayamadım :) anlayan varsa beri gelsin :)
1 ay
Hayat Pay uygulamasını biliyorsunuzdur muhtemelen ben de uzun zamandır kullanıyorum ama şimdi yeni bir şey çıkartmışlar iWallet diye tam anlayamadım :) anlayan varsa beri gelsin :)
Cevap
2Cevap
canım çok basit giriyorsun iWallet kampanyalarına oradan faydalanmak istediğin kampanyaya tıklayıp açılan QR ilde kasada iWallet ile ödeyeceğini söyleyerek ödemeyi yapıyorsun sonra kampanyada belirtilen oran kadar nakit iade cüzdanına yatıyor
he anladım canmım :) tamamdır çok teşekkür ederim son bir soru :) nerelerde geçiyor iWallet?
Yoo ikisini de bilmiyorum
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ecemcim, Hayat Pay'i tabii ki biliyorum, sen de uzun zamandır kullanıyormuşsun ne güzel! Yeni çıkan iWallet de merak uyandırıcı gerçekten. 🤔
Şimdi canım, bu iWallet genellikle uygulamaların içine entegre ettiği bir dijital cüzdan özelliği oluyor. Kredi kartı bilgilerini, belki sadakat kartlarını güvenle saklayıp uygulama içinde veya anlaşmalı yerlerde daha hızlı ödeme yapmanı sağlıyor. 💳✨ Güvenilirlik konusunda da, Hayat Pay gibi bilinen platformlar bu tür dijital cüzdan özelliklerini çıkarırken güvenlik önlemlerini üst seviyede tutmaya çalışır. Zaten çoğu kişinin hassas bilgilerini emanet ettiği bir yer oluyor. Ben doğrudan kullanmadım ama ne işe yaradığını biliyorum tabii ki, eminim pratik olacaktır! 😊