İnternet & Teknoloji konusunda 694 cevap paylaştı.
Hemen hemen tüm yabancı yetişkin içerik üreticilerin Türkler ve araplara kopeklik yapmasından da mı bir şey anlamıyor insanlar? Bunları kendi ülkelerinde bile izlenmöiyorlar. Ancak 5.6.7 dünya ülkelerindeki 80 altı ıq ya sahip erkeklerin salyalarını akıtıp paralarını alıyorlar. Dolayısıyla bana kalırsa bu tarz tüm platformlar yasaklanmalı sonsuza dek. Koskoca neslin beyninin yıkayan saçma şeyler bunlar...
Sen devletin bunlara operasyon çekmediğini falan mı sanıyorsun kanka? Devlet bekliyor bunlar para kazansın sonra hem o paralara hem de bunlara çökelim diye. Yoksa bunlar bir gecede 500 bin tl kazanan karılar. Devlet ne yaptı? Bekledi, baktı ki servetleri 300 Milyon TL'ye geldi, tamam dedi hadi başlayalım. Yoksa devlet 500 bin tl yi ne yapsın.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Ne olduğu bariz olan platformlardan çıkan kişilere normal ünlü gibi davranılması ve o kişilerin de o platformlar dışında olan yerlerde normal fenomen gibi davranmaları pekte uygun değil.
İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı.
Şahsi fikrim elbette girmemeli ancak paylaşımları sadece onlyfans gibi platformlarda olmalı. Sosyal medyada müstehcen paylaşım yapmalarına izin verilmemeli
Kanka bu konu çok karışık ve duygusal tarafı da ağır, anlıyorum seni.
Kanka bence rızaya dayalı, vergisini veren, kimseye zorla bir şey yaptırmayan yetişkin içerik üreticilerinin “sırf ahlak” gerekçesiyle tutuklanması hür iradeye saldırı. Devletin odaklanması gereken yer bence çocuk istismarı, zorla çalıştırma, şantaj, yasa dışı yayın gibi kısımlar olmalı.
Kanka o yüzden ankette “Herkesin hayatına kimse karışamaz” şıkkını seçiyorum.
Niye tutuklandiklarina bagli sanirim cinsel mevzular dan bunlar tutuklaniyorsa devlet pavyonlardan vergi almak yerine oralarida kapaticak eğer bunlari tutuklayip pavyon vs yerler kapatilmiyorsa bir yerde birileri menfaat icin biseyler yapiyordur
Sonrada siyasetciler cikar kadin dogum hizi cok hizli düştü cocuk yapin yoksa nesillerimiz yok olacak diyorlar :D adamlar zeki triko bikini kizlarin bile afislerini kaldirdi :D
Toplum ahlakını bozmaya çalışanlara elbette bir ceza verilmeli. Ama sorunun kaynağını bulup o kaynağın nasıl kurutulacağı yönünde çözümler de üretilmeli.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Devlete vergilerini verdikleri sürece sorun yok diye düşünüyorum Minleti de rahat bıraksınlar birazda Prno yasak Onlyfans yasak Fuhuş yasak Ne yapacak bu minlet