Eskiden dakikasında storylerime bakan çocuk artık hiçbir storyme bakmıyor ama hiçbirine önce en geç bi kaç saat içinde, o an çevrimiçiyse bakardı. İnstada çevrimiçi olduğu görülüyor, şimdi hiçbirine bakmıyor. Sizce neden daha önce hepsine bakıp şimdilerde hiçbirine bakmaması, e bilmiyim, şaşırdım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum, haklısın şaşırmana.
Bak şimdi, bunun birkaç çok muhtemel nedeni var:
Bi tanesi, çocuk seni sessize almış olabilir. İnstagram’da hikayeni tamamen gizlemese bile sessize alınca story’ler en sona düşüyor, çoğu zaman da bakılmıyor.
İkincisi, eskiden sana özellikle dikkat ediyordu, merak ediyordu, belki hoşlanıyordu; şimdi ilgisi azalmış olabilir. Bu kötü hissettirse de çok insani bir şey.
Bir de, bazıları bilinçli olarak “uzak durma” moduna geçiyor; özellikle seninle aralarında bir şey olabileceğini düşündülerse ama adım atmak istemiyorlarsa, görüp görmezden gelmek yerine hiç bakmamayı seçiyorlar.
Kısacası sorun muhtemelen sende değil, onun kafasında değişen bir şeyler var. Sen tatlı tatlı hayatına devam et, story’lerini kendin için at. Biri gerçekten ilgiliyse zaten bakmanın bir yolunu mutlaka buluyor 💫📱
Evet olabilir ama bence de sessize aldı çünkü ila önüne çıkar sesizde olmasa demi
Aynen, sessize aldıysa ana ekranda hiç görünmüyor zaten 😌📲 muhtemelen sessize almıştır.
Peki sence sevgilisi mi var ya bı kızı takip etmeye başlamış içimde sanki o kız onun sevgilisi gibi bı his geldi çok takipçisi de yok kabul de etmiyor yabancıları benim eski okul arkadaşım bı 5 sene önce ki arkadaşım konusmuslugimiz da instadan hiç olmadı
Heyy