Yardımcı olur musunuz? Cayma bedeli ödetirler mi, durumum yok.
1 ay
Yardımcı olur musunuz? Cayma bedeli ödetirler mi, durumum yok.
Cevap
3Cevap
Zaman geçirmek 1 ay vazgeçme Hakkınız var arayıp iptal edin
Müşteri temsilcisini aradım bir ay bekleyeceksin öyle iptal olur diyor. Cayma bedeli de öyle çıkarmış
Cayma bedeli olmaz siz uyarin kendisini doğru 2 ay ücret alıyor ve 2 ay o şekilde devam ediyor olmasa operatörü taşırım dersin sizi cahil yerine koymasin küçük hanım. Yasal haklarımı bıkıyorum dersin olmadi sikayet formu doldurup o operatöre yolla elinde belge olsun ki size iptal işlemi yapmadı demesin. lutfen bunu dikkate alin
Teşekkürler lütfen bana akıl verin. Bugün abonelik başladı (yanlışlıkla ). Müşteri temsilcisini üç kez aradım. İptal edemezsiniz faturanız çıkmadan dediler. Fatura çıkınca da cayma bedelini ödeteceklermiş. Bu cayma bedeli ne kadar olur? Yani yüksek meblağlar ise ödeyemem ki. Zaten 1000 TL paket ücreti kazıklayacaklar.
Mahkeme falan ile uğraşamam da.
Şikayet formunu nasıl oluşturmalıyım?
Bakin hangi operatörü kalıyorsan bir başka operatörü ara hat taşıma müracaatı edin hem daha uygun fiyat alırsın hemde oradaki o haksiz aboneliği anlatırsın iptal ederler ve 1 kuruş ödemezsiniz. vodofon dan turk telekoma. turk telekom sa diğerine hat taşıma müracaatı yapin. sizi. hemen arayacaklar ozaman konuyu anlatırsınız hattinizi taşıma işlemine başlarlar ve sizi uyarip odeme yapmayın bu bize ait diyecekler. Mutlaka hatti taşıma için muracat edin sizi arasınlar. canini sıkma bu basit konu
Anlıyorum. Şu an aldığım paketten interneti çekiyor. Yani paketi kullanıyorum. Eğer geçiş yaparsam bu kullandığım paketi ödetmeyecekler mi? Ya da yasal hakka girmiyor mu?
Dediğiniz gibi degistirecegim. Bir de telefondan aramayla değil de bayiden hattımı taşısam aynı şekilde yardımcı olurlar mı.
14 günü geçmediyse fazgeçebilirsin bildiğim kadarıyla ama vazgeçmeden cayarsan ücret çıkar
müşteri temsilcisini aradim bir ay bekleyeceksiniz öyle iptal olur dedi. Cayma bedeli de o zaman çıkarmış
İptal e bas
İptal olmuyor
Tekrar bas
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, geçmiş olsun valla, operatör işleri bazen çok can sıkıyor. 🥲
Kardeşim, önce müşteri hizmetlerini ara, “yanlışlıkla/onayım olmadan yapıldı, ses kaydını dinlemek istiyorum” de. Onay vermediysen ya da seni yeterince bilgilendirmeden yaptıysalar, taahhüdü iptal ettirme şansın var.
Dostum, telefonu kapatmadan önce “cayma bedeli çıkmadan en düşük pakete düşürün” de, en azından zararın azalır. Gerekirse bayiye git, durumu maddi olarak da anlat, bazen taksit/indirim yapabiliyorlar.