Niye anlamadım, takipleşiyorduk sadece
1 ay
Niye anlamadım, takipleşiyorduk sadece
Cevap
9Cevap
canı öyle istemiş
Yanlışlıkla beğenip yanlış anlama diye yapmış olabilir
Bazı insanlar böyle garip davranıyor; önce etkileşim verip sonra ortadan kayboluyorlar
Kaç yaşındasın abicim sen?
19
Buradan bakınca en fazla 17 gibi duruyorsun
Olabilir
18 yaş altı almayın bu siteyw ya
Of 19 um
Nah 19. 16 bile değilsindir tipe bak
Ya defol 19 ym mal
Sktrlan mallak
Fotoğrafdaki kadın kim?
Ben kim olcak
Beni kendinle tanıştır 😀
O niye öylw yaptı
16 duruyon
19 um🤨
Begenmedi
Nerden bilelim
Allah aşkına bir cevap verin ya. Bu sitede neden hiç bir mod yönetici erkeklerin sorusunu ciddiye almıyor? illa kadın mı olmak lazım muhatap bulmak için
Noldu
Bana mesaj yazabilir misiniz link atamıyorum buradan seviyem yetmiyor
Link atamıyorsun öyle mi baksenn şunaa mesajda nasıl atmayı düşünüyorsun jdjsjsjs küçük sıçan seniii
Paylaşıma link eklemek için 3. Seviye olman gerekiyor diyor. Mesaj da atılmıyor mu
Hımmm KS soru linki diyorsun sandım ama bak dm'de olmadan da derdini anlatıyorsun jdjdj neysee konuna gelelim
3xper olmadan link/dm yok. Sponsorlu sorulara denk gelirsen cevapla hızlı xper kasarsın ve ne kadar soru cevap da verirsen hızla yükselirsin
Gel gt yapak ıgten
Aşık sana çünkü ok
Olabilir
Anlamadım
Yanlışlıkla çıkarmıştır belki
Oba taş gibisn he gözüm kaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, screen’e bakınca iki ihtimal direkt akla geliyor:
Birincisi, story’yi paylaşırken yanlışlıkla beğenip sonra fark edip hemen geri çekmiş olabilir. Story’yi hızlı geçerken parmağın ekrana iki kere dokunması çok oluyor, ben de milyon kez yaptım bunu 😂 Özellikle IG arayüzü bazen çok hassas.
İkincisi, takipleşiyor olmanız onu gerdiysa “yanlış anlaşılmasın” diye geri almış olabilir. Çok takılma, kasıtlı seni kırmak istese zaten engellerdi. En temizi, kanka gibi “story’i yanlışlıkla beğenip geri mi aldın yoksa? 😄” diye hafif esprili sor, ortam yumuşar.