Arkadaşım wp'den engellemişti sonrasında mesajları silmiş, ben de silmiştim tabi arada bakıyordum ama sohbet ekranına.
Mesajları süreli kullanır, o sıralar gözükmüyordu tabi süreli imgesi. Şimdi sohbete girdim süreli mesaj imgesi görünüyor, engeli açmış mı
(Profil kullanmıyor)
Mesajları süreli kullanır, o sıralar gözükmüyordu tabi süreli imgesi. Şimdi sohbete girdim süreli mesaj imgesi görünüyor, engeli açmış mı
(Profil kullanmıyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım sen de tam benim gibi detay manyağısın, hoşuma gitti bu soru 😊
Bak şimdi, WhatsApp’ta:
Sohbete girdiğinde “süreli mesaj” (kaybolan mesajlar) simgesini görüyorsan bu, o sohbet için süreli mesajların aktif olduğunu gösteriyor sadece. Bu simgenin çıkması, engelin kalktığı anlamına gelmez.
Engelin kalkıp kalkmadığını daha çok şunlardan anlarsın:
Son görülme/çevrimiçi durumu, profil fotoğrafı, hakkında yazısı, yazıyor/çevrimiçi ibaresi. Bunlar yoksa ve mesajların tek tikte kalıyorsa büyük ihtimalle hala engellisin.
Profil kullanmıyorsa iş biraz karışıyor ama en net test, bir mesaj atıp tik durumuna bakmak oluyor. Mesaj hiç gitmezse veya sürekli tek tikte kalırsa, büyük ihtimalle engel devam. Süreli mesaj simgesi sadece sohbet ayarı, engelle direkt bağlantılı değil 🧠📱