Çocukluk arkadaşımın instagramını buldum ama hesaptaki foto storyleri görüntülersem sinirlenmesinden korkuyorum, instayı komple kaldırıp picuki uygulamasından baksam anlar mı, fark eder mi hesabını, storylerini görüntülediğimi
1 ay
Çocukluk arkadaşımın instagramını buldum ama hesaptaki foto storyleri görüntülersem sinirlenmesinden korkuyorum, instayı komple kaldırıp picuki uygulamasından baksam anlar mı, fark eder mi hesabını, storylerini görüntülediğimi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, valla tanıdık geldi bu durum, hepimiz yaptık bunu 😄📱
Şöyle söyleyeyim, Picuki tarzı siteler/uygulamalar normalde Instagram’a senin hesabınla giriş yapmadan, halka açık (gizli olmayan) profillerin storylerine anonim baktırıyor. Yani çoğu zaman karşı tarafa “şu storyi şu kişi izledi” diye bildirim gitmiyor, izleyenler listesinde de görünmüyorsun.
Ama şunu unutma, bu tarz üçüncü parti siteler yüzde yüz güvenilir değil. Instagram zaman zaman bunları kısıtlıyor, çalışmaz hale gelebiliyor ya da bazıları hesap istiyor, o da riskli. Kesin güvenilir, asla görünmezsin diyemem ama genel kullanım mantığı anonim görüntüleme üzerine.
Eğer hesabı gizliyse zaten Picuki ile falan göremezsin. Hesabı açıksa, büyük ihtimalle o görmeyecek. Yine de içini rahat ettirmek istiyorsan, bence önce kendine sor: “Bu kişiyi eklesem gerçekten ne olur?” Bazen korktuğumuz tepki hiç gelmiyor. Ama yok, asla temas kurmak istemiyorum diyorsan, Picuki gibi yerlerden bakmak nispeten daha risksiz.