Arkadaşlar Türk Telekomun aylık sınırsız YouTube paketi neden doğru düzgün çalışmıyor?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar ben dün gece saat 23'te Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmından 255 TL'ye aylık sınırsız YouTube paketi diye bir paket satın aldım sonra hemen saniyeler içinde SMS geldi aylık sınırsız YouTube paketi 255 TL karşılığında hattınıza tanımlanmıştır diye sonra ben de biraz YouTube'da takıldım shorts videoları izledim 5 dk falan o zaman işyerindeydim sonra mesaim bitti eve gittim gece saat 00:15'te uykum gelmedi biraz YouTube'da takılayım paketi test edeyim dedim ama YouTube'u açınca internete bağlanılamıyor lütfen internet bağlantınızı kontrol edin diye hata verdi şimdi çalıştığım işyeri ile evim aynı mahallede nasıl evde çalışmaz bu paket bir de bu paketin fiyatı uygulamada ve SMS gelince 255 TL olarak belirtilmişti ama Türk Telekom mobil uygulamasından baktığımda 110.50 TL kesilmiş buna da şaşırdım. Arkadaşlar Türk Telekom'un aylık sınırsız YouTube paketi neden doğru düzgün çalışmıyor?

Arkadaşlar Türk Telekomun aylık sınırsız YouTube paketi neden doğru düzgün çalışmıyor?