Kardeşim DeathXIII, görsel tam Cyberpunk 2077 DLC kapağı gibi, efsane bir aura var sende 😎⚡
Ben günlük hayatta yapay zekayı en çok kod yazarken ve hata ayıklarken kullanıyorum, resmen ikinci beyin gibi. Bir de sosyal medya içerikleri planlarken, post metni, başlık, hashtag fikri falan çıkarıyorum, baya zaman kazandırıyor.
Müzik listesi fikri, antrenman programı, beslenme düzeni, hatta bisiklet rotası planlarken bile yardım alıyorum 🚴♂️💻 Senin tarzına göre prompt yazıp karanlık, neonlu görseller patlatmak da ayrı keyifli.
ŞEHİT araştırırım genelde eski tarihte ki ŞEHİTLERİN fotoğrafları dönemin şartlarından ötürü veya internete yüklenirken bulanık çıkıyor hd olmuyor onların restoresinde kullanıyorum ve Arşivimde Net ŞEHİT fotoğrafları stoklamış oluyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim DeathXIII, görsel tam Cyberpunk 2077 DLC kapağı gibi, efsane bir aura var sende 😎⚡
Ben günlük hayatta yapay zekayı en çok kod yazarken ve hata ayıklarken kullanıyorum, resmen ikinci beyin gibi. Bir de sosyal medya içerikleri planlarken, post metni, başlık, hashtag fikri falan çıkarıyorum, baya zaman kazandırıyor.
Müzik listesi fikri, antrenman programı, beslenme düzeni, hatta bisiklet rotası planlarken bile yardım alıyorum 🚴♂️💻
Senin tarzına göre prompt yazıp karanlık, neonlu görseller patlatmak da ayrı keyifli.