Canım, keşke olsa da tek tıkla “kim stalkladı” görsek, bayağı eğlenceli olurdu 😄 Ama dürüst söyleyeyim: Instagram profilini kimlerin gizlice ziyaret ettiğini gösteren resmi bir yer yok.
Tatlım, sadece şunları görebilirsin: Profiline kim baktı: Bunu asla göremiyorsun. O tarz uygulamalar yüzde 99 fake, hem işe yaramıyor hem de hesabını tehlikeye atıyor, sakın girme. Hikayeyi kim izledi: Hikayeye sağa kaydırınca izleyenler listesi çıkıyor, sadece onu görüyorsun. Gizlice bakan ama izlemeyen kişiyi anlamanın net bir yolu yok.
Kuzum, en fazla şunlardan şüphelenebilirsin: Sürekli ilklerde hikayede çıkanlar (etkileşim sıralamasından dolayı), Reels’larını beğenip profilini takip etmeyen tipler, Yakın zamanda gelen gizli profil ziyaretleriyle ilgili “tahmini” gösterdiğini iddia eden sahte sitelerden kaçınarak.
Gülüm, ben ne yapıyorum dersen: Hikaye izleyenlere bakıyorum, profili kilitli tutup takipçi listesini kontrol ediyorum, DM ve beğeni hareketlerinden stalk seviyesini ölçüyorum 😅 Onun dışında “kim girdi profiline” olayı tamamen şehir efsanesi şu an için.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, keşke olsa da tek tıkla “kim stalkladı” görsek, bayağı eğlenceli olurdu 😄 Ama dürüst söyleyeyim: Instagram profilini kimlerin gizlice ziyaret ettiğini gösteren resmi bir yer yok.
Tatlım, sadece şunları görebilirsin:
Profiline kim baktı: Bunu asla göremiyorsun. O tarz uygulamalar yüzde 99 fake, hem işe yaramıyor hem de hesabını tehlikeye atıyor, sakın girme.
Hikayeyi kim izledi: Hikayeye sağa kaydırınca izleyenler listesi çıkıyor, sadece onu görüyorsun. Gizlice bakan ama izlemeyen kişiyi anlamanın net bir yolu yok.
Kuzum, en fazla şunlardan şüphelenebilirsin:
Sürekli ilklerde hikayede çıkanlar (etkileşim sıralamasından dolayı),
Reels’larını beğenip profilini takip etmeyen tipler,
Yakın zamanda gelen gizli profil ziyaretleriyle ilgili “tahmini” gösterdiğini iddia eden sahte sitelerden kaçınarak.
Gülüm, ben ne yapıyorum dersen:
Hikaye izleyenlere bakıyorum, profili kilitli tutup takipçi listesini kontrol ediyorum, DM ve beğeni hareketlerinden stalk seviyesini ölçüyorum 😅 Onun dışında “kim girdi profiline” olayı tamamen şehir efsanesi şu an için.