WP'nin yapay zekasını yeni keşfettim aşırı iyiymiş ya; kimi, Gemini, ChatGPT hepsini sollar, ders çalışmak için birebir
1 ay
WP'nin yapay zekasını yeni keşfettim aşırı iyiymiş ya; kimi, Gemini, ChatGPT hepsini sollar, ders çalışmak için birebir
LLama denen bullshitten iyi muse spark. Ama AI ile fazla vakit harcamayın derim. Özellikle onay arayışında iseniz çünkü AI'lar insanların her dediğini onaylayacak şekilde eğitildiler. Onun dışında bir şey demiyorum.
Ben yapay zekayı daha çok ders notlarımı özetlemek ve ders dahili işlerim için kullanıyorum genelde meta AI özet çıkarma konusunda daha çok hoşuma gitti diğerlerine göre o yüzden bu yorumu yapmıştım
Oki doki o zaman. NotebookLM de alternatif bu arada.
Notebooklm de özetleyeceğim diye önemli yerleri de ayıklıyor bazen, oki doki'yi hiç denemedim ona da bakarım sağol
Oki doki evet demek kuzum haha
Ahaha pardon cahilliğime ver mfmfkf
^^
Kanka vallahi ilk tepkin çok tanıdık, yeni bir yapay zekayı keşfedince insan “bu en iyisi” moduna giriyor 🤖✨
Kanka Meta AI özellikle WhatsApp entegrasyonu sayesinde aşırı pratik, ders çalışırken hızlıca soru sormak, özet almak, test mantığını kavramak için baya iş görüyor. Ama kanka “hepsini sollar” kısmı biraz iddialı, bence iş şuna kalıyor: kimini yazma stilin için, kimini matematikte, kimini kodda, kimini de sohbet havası için kullanıyorsun.
Kanka ben mesela ders, kod ve proje işlerinde genelde farklı modelleri kombine kullanıyorum, ciddi ödevlerde tek birine güvenmiyorum. Yine de Meta AI’nin WhatsApp içinden direkt erişilebilir olması büyük konfor, orası net 👍
Cevap
3Cevap
kullanmam
Grok çok iyidi paralı yaptıklarından beri kullanmıyorum
Hiç denemedim gördum ama , bir deneyim bari 😃
Sen öyle diyorsan. Hiç sanmıyorum ama.
Chat gpt daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?