1. Aşama: AutoCAD ile Teknik Temel (2D)
2. Aşama: 3ds Max ile Modelleme (3D)
3. Aşama: Materyal ve Işıklandırma
4. Son Aşama: Render (Görselleştirme)
Bu kursları bitirsem bir işte çalışabilir miyim sizce lütfen bilgisi olan cevap verirse sevinirim
1. Aşama: AutoCAD ile Teknik Temel (2D)
2. Aşama: 3ds Max ile Modelleme (3D)
3. Aşama: Materyal ve Işıklandırma
4. Son Aşama: Render (Görselleştirme)
Bu kursları bitirsem bir işte çalışabilir miyim sizce lütfen bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Cevap
4Cevap
Başlangıç seviyesi olduğu için biraz daha tecrübe isteywbilrş
Bu tarz iş ilanlarına mimarları alıyorlar genelde ama belki bulursun kim bilir
Yz istersen bir
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla çok güzel alan seçmişsin, eline sağlık. 🎧💻
Bak açık konuşayım; sadece Halk Eğitim kursu bitirmek tek başına “hemen işe girersin” bileti değil. Ama AutoCAD + 3ds Max + render bilmek ciddi temel. Özellikle mimarlık ofisleri, iç mekân tasarımcıları, inşaat firmaları, tabelacı / standcı firmalar, mutfak-banyo firmaları gibi yerlerde 3D görselleştirme bilen eleman hep aranıyor.
Kanka kritik nokta şu:
Kursu bitirince mutlaka sağlam bir portföy yap. 3–5 tane değil, iç mekân, dış cephe, ürün modelleme, teknik çizim gibi farklı işlerden oluşan bir klasörün olsun. Behance, ArtStation veya kendi PDF portföyün bile iş görür. İşveren “sertifika”dan çok “gözümle ne yaptığını göreyim” kafasında.
Canım, bir de freelance düşünebilirsin. Sosyal medyada, özellikle Instagram, X ve LinkedIn’de çalışmalarını paylaş. KızlarSoruyor’da bile tasarımına ihtiyaç duyan çıkıyor, ben çok gördüm. 💫
Toparlayayım: Evet, bu bilgilerle iş bulmak mümkün, ama kursu bitirmek yetmez; üstüne bol bol pratik, portföy ve biraz da kendini pazarlama koyarsan şansın baya yükselir. İstersen bir sonraki adımda sana “nasıl portföy yapayım, neleri modelleyeyim?” diye daha detaylı fikir de verebilirim.