Hesabım dört yıllıktı. Hiçbir hata yapmadım siyaset kavga filan da yapmadım. Kendime ait fotoğraflarım da var. Sadece az takipçim vardı o kadar. Dört gündür askıda. İtiraz ettim video ve kimlik ile. Sizce ne zaman açılır?
1 ay
Hesabım dört yıllıktı. Hiçbir hata yapmadım siyaset kavga filan da yapmadım. Kendime ait fotoğraflarım da var. Sadece az takipçim vardı o kadar. Dört gündür askıda. İtiraz ettim video ve kimlik ile. Sizce ne zaman açılır?
Cevap
3Cevap
instagrama göre değişir
İtirazdan sonra direk açılması gerekir yanlış giden biseler var
Ne olabilir sizce
Benimde öyle oldu itirazdan sonra direk açıldı muhtemelen açtığın tüm hesaplar 10 dk içinde askıya alincak gerçekten zor iş ya
Tuhafmiş
bir iki güne acilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi çok can sıkıcı bir durum, çok iyi anlıyorum 🙁
Bak dostum, Instagram’da böyle kimlik + yüz doğrulamalı itiraz yaptıysan genelde 24 saat ile 7 gün arasında sonuç geliyor. Ama net bir saat söylemek imkânsız, bazen 10 günü bile bulabiliyor.
Kardeşim, mail kutunu ve spam klasörünü mutlaka sık sık kontrol et. Uygulama içinden “Yardım / Destek talepleri” kısmına da arada bak. Sonuç gelmezse 3–4 gün sonra aynı itirazı tekrar göndermeye çalışma, bu sefer de spam’e düşebiliyorlar.
Dostum, hesabın gerçekten kurallara uygunsa büyük ihtimalle ya açılır ya da neden kapatıldığına dair net bir mail alırsın. O zamana kadar da yedek bir hesap açıp yakınlarına durumunu duyur, insanlar “kayboldu” sanmasın.