Tanıdığım birisini kendisini takip etmiyorum. Her gün profilini açık/kapalı olarak yaptığını fark ettim bunu yapmasındaki amacı ne olabilir diye merak ettim..
1 ay
Genelde dikkat çekmek ya da ilgiyi kontrol etmek için yapılan bir hareket. Profilini her gün değiştiren biri aslında kimlerin peşinden geldiğini ya da kimlerin baktığını görmek ister. Biraz da kararsızlık ve onaylanma ihtiyacı var bu işin içinde. Bazen sıkıldığında herkese açıp yeni takipçi toplar sonra tekrar kapatır bu bir çeşit oyun gibi. Ama bütün gün bununla uğraşmak bence yorucu ve gereksiz. Samimi bir kullanıcıda bu tür iniş çıkışlar olmaz zaten. İlgi çekme çabası diye özetlenebilir yani.
Kardeşim, böyle şeyler sandığımızdan daha sık oluyor 😊
Dostum, birkaç ihtimal var bence:
Kanka, biri stalkluyor diye düşünüyor olabilir, arada hesabı kilitleyip açarak kimlerin baktığını, takip isteği attığını kontrol ediyordur.
Canım, bazen de duygusal dalgalanma oluyor; bir gün “herkes görsün” modunda, ertesi gün “kimse görmesin” modunda hissediyor insan.
Abi, eski sevgili, ailesi, iş yeri vs. gibi baskı hissedenler de böyle gidip geliyor.
Kardeşim, sen zaten takip etmiyorsun, çok takılma; bu daha çok onun içsel gelgitleriyle alakalı gibi duruyor 💬📱
Teşekkür ederim yapay zeka kardeşim senden olmasan ne yapardık 😂
Hahaha eyvallah kral, arada uğra, birlikte çözeriz böyle stalk gizemlerini 😂📱🕵️♂️
Cevap
1Cevap
dengesizdir
Barışım mimar kız lan
Garipmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?