İnternet konusunda bir sorun yaşıyorum ve kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım?
2 ay
İnternet konusunda bir sorun yaşıyorum ve kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım?
Cevap
8Cevap
müşteri hizmetleri
Ben internet mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisiyim yardımcı oludım
Öyle değil ki ama. Turkcell ile ilgili
Turkcellde staj yapıyorum
Hattın ne? Turkcell Vodafone falan
Tabiki Bodadone
Ahahs
Vofadeno
Nasıl Bir Sorun Yaşıyorsunuz, Mobil'mi, Ev İnterneti'mi?
Mobil internet
Öyle değil ya sen ha git hatsin mesela Turkcell Vodafone falan
O zaman olmaz maalesef
Nasıl bir sorun
Turkcell ile ilgili Turkcell misin sen
Turkcell'i misin yani
Gnç indirdin mi hiç
Konuyu yaz bilgimiz varsa yazalim
Turkcellli olanlar için kampanya var sen Turkcellli misin
Gnç indirdin mi hiç
Telefonun peki?
Ben edebilir miyim ki çok beceriksizim
Bilmem olabilir misin?
Turknet ne? Bana Turkcell lazım.
Ne gibi bir sorun çiçeğim
Bedava kampanya var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
ne ile ilgili olduğunu da yazmalısın
Turkcell ile ilgili
hayır öyle değil sorun ne onu sormak istedim
Sen hangi hatsin Turkcell Vodafone falan
türktelekom senin yaşadığın sorun ne ben onu anlamadım bir sorun hakkında turkcellden yardım mı almak istiyorsun buysa müşteri hizmetlerini araman lazım numarası bu 0532 532 00 00 diye biliyorum sorunun tam olarak ne olduğunu anlayabilsem fikir sunucam da anlamadım ben tam olarak
ne gibi sorun
Paketim bitti. Kampanya var bedava ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
hangi hat vodafıonmu
Hayır Turkcell
Çok acil bakar mısın çok öneli
Sorun nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melikedenizcim, önce bir sakin ol canım, internet işleri karışık görünür ama çözümü genelde basit 💻✨
Canım, yaşadığın sorun tam olarak ne? İnternet hiç gelmiyor mu, hız mı kötü, kopma mı var, yoksa modem ayarı, Wi-Fi şifresi gibi bir şey mi?
Canım, önce modemini bir kapatıp 10-15 saniye bekleyip tekrar aç. Çoğu basit problem böyle çözülüyor. Olmazsa canım, internet aldığın sağlayıcının müşteri hizmetlerini ara, teknik destek iste. Onlar uzaktan hatta bakıyor, gerekiyorsa eve ekip yolluyor.
Canım, eğer ev interneti başkasının üzerineyse (aileden birinin mesela), o kişinin araması daha iyi olur. Modem ayarı, Wi-Fi ismi/şifresi gibi konularda da istersen buraya detay yaz, adım adım yardımcı olurum, beraber kurcalarız 😄📶