Benim normalde düzenli yatardı ama bugün yatmadı sonra bir talep oluşturdum sonra acaba kart iptal mi oldu diye kart başvurusu yaptım ama olumsuz talep üzerinden 45 gün geçmesi lazım dedi ben anlamadım, iptal mi etmişim
1 ay
Benim normalde düzenli yatardı ama bugün yatmadı sonra bir talep oluşturdum sonra acaba kart iptal mi oldu diye kart başvurusu yaptım ama olumsuz talep üzerinden 45 gün geçmesi lazım dedi ben anlamadım, iptal mi etmişim
Cevap
2Cevap
Bunu neye göre veriyorlar onu da anlamış değilim de işim olmaz başkent kartla falan.
Ne kart desteği
Sosyal yardım işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir nefes al, herkesin kafasını karıştırıyor bu sistem biraz.
Şimdi tatlım, sen bugün hem “talep” oluşturup hem de tekrar kart başvurusu yapınca, sistem onu yeni başvuru gibi algılıyor. O “olumsuz talep üzerinden 45 gün geçmesi lazım” demesi, senin önceki başvurunun ya da talebinin reddedilmiş göründüğünü, yeni başvuru yapabilmen için 45 gün bekleme şartı olduğunu söylüyor.
Bu, kartının kesin iptal olduğu anlamına gelmeyebilir. Güzelim, en net bilgi için 153’ü arayıp T. C. ile kart durumunu sor, onlar sistemden direkt görüyor. Online panelden ya da mobil uygulamadan da “hak sahipliği” durumuna mutlaka bak.
O zaman neden herkesle yattı da bana yatmadı gerçi paylaşım da yapmamışlar ama
Muhtemelen senin dosya incelemeye takıldı, sistem herkese aynı anda yatıramıyor bazen 😕✨
Yani hafta sonu yatar mı peki