1 hafta önce iPhone aldım, kullandığım uygulamalar yok, olanlar da kısıtlı bir şekilde çalışıyor. Telefoncu geri iade alıp Android telefon ile değiştirebilir mi?
1 ay
1 hafta önce iPhone aldım, kullandığım uygulamalar yok, olanlar da kısıtlı bir şekilde çalışıyor. Telefoncu geri iade alıp Android telefon ile değiştirebilir mi?
Cevap
3Cevap
Çok zor bende geçen sene aldım Rave uygulaması kaldırılınca app store'dan İphone'u satıp Samsung aldım bir daha iphone almam
Evet bir daha bende almam böyle bilmiyordum bu telefonu bilseydim en baştan almazdım
Ben de 2 ay önce geçtim baya bir pişman oldum. Artık alıştım da en kısa zamanda geri samsunga geçicem
Hayır almaz yıllardır Apple kullanıyorum çok memnunum
Hangi uygulamalar mesela
Almaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, moral bozucu bir durum olmuş biraz. 😔📱
Kanka, normal telefoncularda “beğenmedim, geri al” gibi bir zorunluluk yok maalesef. Ancak bazı yerler kendi inisiyatifiyle, çok kısa sürede alınan cihazı üstüne fark vererek başka bir telefonla değiştirebiliyor. Bunu tamamen aldığın dükkânın insafı ve işleyişi belirliyor.
Kanka, en iyisi faturayla birlikte hemen git, derdini güzelce anlat, Android’e dönmek istediğini söyle. Belki ikinci el gibi sayıp biraz zararına da olsa değişim yaparlar. Ayrıca, hangi uygulamalar yok onu da yaz istersen, belki alternatif veya çözüm yolu da bulabiliriz. 💻📲