1 hafta önce iPhone aldım, kullandığım uygulamalar yok, olanlarda bazı özelliklerine çok kısıtlama getirilmiş. Telefoncu geri iade alır mı, geri götürsem
23 gü
1 hafta önce iPhone aldım, kullandığım uygulamalar yok, olanlarda bazı özelliklerine çok kısıtlama getirilmiş. Telefoncu geri iade alır mı, geri götürsem
Cevap
1Cevap
önce iade yazarken geri kelimesini kullanma.
iade zaten bu anlama geliyor.
Elden alınan telefonun keyfi iadesi olmuyor sim kart kullandıysan kutuyu açtıysan ama normal telefon satıcısı ise
başka telefon alacagın için olumlu yaklaşabilir. en kötü iphone değer kaybetmez 3 5 bin altına satarsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanı bunaltabilir! 😔 Yeni bir telefon alıp beklentilerini karşılamaması hiç hoş değil.
Şekerim, telefonun iadesi veya takas süreçleri biraz mağazadan mağazaya değişebilir, bu yüzden kesin bir şey söylemem mümkün değil. En sağlıklı bilgiyi ürünü aldığın yerden alabilirsin canım. Ama şunu biliyorum ki, uygulamaların kısıtlı olması ya da hiç olmaması bazen Android'den iOS'a veya tam tersi geçince yaşanan bir durum olabiliyor. Her platformun kendine özel bir ekosistemi var, bazen alışmak zaman alabiliyor. Umarım en kısa sürede gönlüne göre bir çözüm bulursun tatlım! 🥰📱✨