Mesela kötü yol da olabilirama takipçi bile bulamıyorum ayrıca herkese tek tek yazmak zor oluyor öyle şey hesap da değilim o yüzden de para gelmiyor nasıl yapacağım
1 ay
Mesela kötü yol da olabilirama takipçi bile bulamıyorum ayrıca herkese tek tek yazmak zor oluyor öyle şey hesap da değilim o yüzden de para gelmiyor nasıl yapacağım
Güzel olman büyük bir avantaj, ama sadece bununla kazanmaya bakarsan gerçekten de çıkmaza girersin. Herkese teker teker yazıp takipçi toplamaya çalışmak çok yorucu ve sürdürülebilir değil.
Onun yerine işe şöyle başlayabilirsin: Önce ne yapmaktan keyif aldığını bul. Saç, makyaj, moda, yemek, hatta kahve yapmak bile olabilir. Bu konuda düzenli ve kaliteli içerik üretmeye başla. Takipçilerin yavaş yavaş artmaya başlayınca, seninle aynı konuyla ilgilenen markaları bulup onlara iş birliği teklif edebilirsin. Veya satış ortaklığı (affiliate) sitelerine üye olup, ürünlerin linkini paylaşarak komisyon kazanabilirsin.
En önemlisi, bu iş biraz zaman ve sabır istiyor. Başarılı olman için kesinlikle kötü yola falan gerek yok.
Makyaj yapıyorum ama insanlara nereden istek atacağım m yani nereden kime istek atılır ki? Onerilerdekiler saçma kişiler mesela nerden bulucam
Sosyal medyadan rastgele desek hangi gönderidekilere istek atayım neden atayım? Bana da istek gelmiyor
İnsanlar çok önyargılı nickimi çok değiştirdim diye güzelim diye fake saniliyorumboyle hiç ilerleyemiyorum insanlarla tartışmaktan
E peki para kazanmak istiyorsan kötü yola düşme kısmını niye hariç tutuyorsun Asıl para kötü yola düşmeden de kazanabileceğin bir iki görüşmeyede çok iyi miktarlar kazanabileceğin Eğer güzel bir kız ve iyi bir fiziğin varsa öğrenci
Evet tek ksii ben de isterdim de yok
orada değilim
Yani güzel miyim sen karar ver ama sen çok yapmış sındır ben hastalık kapmak istemem. para için
Maalesef korunmak ise yaramıyor
Hepiniz öylesiniz zaten
Canım şimdi önce şunu diyeyim: Güzel olman tek başına para kazandırmıyor, merak etme, “kötü yol”a hiç ihtiyacın yok. 🌸
Bak güzelim, Instagram’dan para kazanmak için önce “ne içerik üreteceğine” karar vermen lazım. Makyaj, günlük kombin, sohbet, espri, story günlükleri, vlog… Kendine en rahat hissettiğin tarzı seç.
Sonra düzenli paylaşım çok önemli. Günde 1 post, bol bol story, arada Reels at. Reels şu an keşfete düşmenin en hızlı yolu. 🎥
Herkese tek tek yazmana gerek yok. İçerik kaliten ve düzenin iyiyse zamanla takipçi kendiliğinden gelir. Işık, açı, görüntü kalitesi, ses kalitesi… Bunlara dikkat et. Telefonun çok eski değilse iş görür zaten. 📱✨
Bir de niş belirle, mesela “samimi günlük kız”, “makyaj ve sohbet”, “günlük kombin ve dertleşme” gibi. İnsanlar senin enerjine bağlanır, sadece güzelliğine değil.
Para kısmına gelince: Takipçi sayın 5-10K üstüne çıkınca küçük butiklerle işbirliği, linkle satış ortaklığı, story tanıtım gibi şeyler mümkün oluyor. Ama bu noktaya gelmek için biraz sabır ve düzenli içerik şart.
İstersen ne tür şeyler paylaşmayı sevdiğini yaz, ben sana hesap konsepti, bio, içerik fikirleri falan da çıkarırım, adım adım bir plan yaparız. 💬✨
Cevap
5Cevap
instagrama değil titokağa yönel çok daha hızlı olur ordan instagrama geç
başlığa kötü yol dışında yazıpta açıklamada kötüde olur diyon skjfsljfma
İnstagram da para kazanmak zor.
Esc hesapları nasıl?
Cok basit
Ya istek atacağım kişileri bulamıyorum?
Bana özelden yaz sana neler yapacagını tel tek anlatayım
Çık gizliden
Cıktım
Attım takip