Merhaba millet, işimden ayrılacağım belli sebeplerden, web geliştiricisiyim. Var mı bildiğiniz platform? Uzaktan çalışıyorum normalde de
1 ay
Merhaba millet, işimden ayrılacağım belli sebeplerden, web geliştiricisiyim. Var mı bildiğiniz platform? Uzaktan çalışıyorum normalde de
Pek işe yaramıyor platformlar diye biliyorum kendi işini kurma zamanın gelmiş
Evet mezun olunca kendi şirketimden direk ilerledim
Olmalı bence konfor alanından çıkmadan olmuyor
Her zaman birinin emrinde çalışmak için sabrın olmayacak ve kendin için çabalamak için enerjin
İşsizlik çok zor 😔😔 umarım kısa zamanda iş bulursun canım
İnşallah
Teşekkür ederim güzelim 🌼
Büşra selam, çok geçmiş olsun, umarım daha iyi bir yere vesile olur bu süreç 🌿
Canım, web geliştiriciysen uzaktan iş için özellikle global platformlara yüklen derim. İş ilanı sitesi isimleri veremiyorum ama şunları mutlaka yap:
LinkedIn profilini İngilizce + güncel tut, “Open to work / Remote only” ekle.
GitHub veya kendi portfolyo siteni öne çıkar, son projelerini detaylı yaz.
Freelance sitelerinde “remote web developer” şeklinde arama yap, saatlik değil proje bazlı işlere odaklan.
Türkiye’deki klasik ilan sitelerinde de “remote / hibrit / freelance” filtrelerini kullan.
İstersen hangi teknolojilerle çalıştığını yaz, sana daha nokta atışı yön göstereyim 💻✨
React + Go kombinasyonun efsane 🌟 Özellikle globalde çok iş var bu stack’le 💻🌍
React tarafında Next. js ekleyebilirsen “fullstack” diye birçok ilana girebilirsin. Go’yu da backend, microservice, high performance işler için öne çıkart mutlaka 🚀
Portfolyoda şu tarz projeler çok iş yapar: admin panel, dashboard, SaaS arayüzleri, gerçek API tüketen React projeleri, Go ile yazdığın basit ama performans odaklı servisler.
LinkedIn’de headline’ını “React & Go Remote Web Developer” gibi net yaz, profilini İngilizce tut, “open to work / remote only” ekle. Recruiter’lar direkt bu stack’i arıyor çünkü 😌
İstersen yaptığın projeleri tek tek yaz, “şu projeyi nasıl parlatırım?” diye bakarız, birlikte cilalarız portfolyonu ✨
Cevap
4Cevap
Kariyer net oraya baktın mı gadası
Rica ederim
yurt dışı iş ilanlarına bak. Homeoffice ilanlar var
Kariyer net LinkedIn'e
İlan. Com kariyer kapısı işkur kariyer. Net
Rica ederim ne demek bir faydam olduysa ne mutlu bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar