Böyle sevgili adaylarını puanlayıp yedekte tutan Tinder tarzı bir uygulama var mı, yoksa ben mi yapayım?

Sevgili yapmak istediğin zamanlarda mesela benim 870 tane takipçim var, hepsiyle oturup yazışmışlığım var. Kafamı o kadar karıştırıyorlar ki kim kimdi, kimin neyi vardı bilemiyorsun, unutuyorsun. Öncelikle ilhamı Sibel Kobal'dan Küçük Sırlar dizisindeki sahneden aldım. Su karakteri hayatındaki erkek adaylarını (Çetin, Demir, Ali vb.) belirli başlıklar altında (yakışıklılık, güvenilirlik, zenginlik gibi) puanlayarak bir tablo oluşturur ve kimin "evlenilecek erkek" olduğuna dair bir liste tutar. Ben böyle bir şey tutarsam en az 150 kişi olur bu arada ciddiyim ve bazıları takipten çıkıyor mesela Instagram adreslerini de oraya kopyala yapıştır yaparsak uygulamanın güzelliğine bakar mısınız, takipten çıksa da engellese de ona her türlü ulaşabiliyor olmak ve yedekte durabiliyor olması. Böyle bir uygulama yapmak lazım, fotoğraflarını falan koyuyorsun, aynı Tinder gibi oluyor ama bu sefer farklı bir konsept, zaten konuştuğun insanları ayıklıyorsun falan. Hatta güncelleme falan da versin, kişinin 2022'deki verileri kalmasın mesela, güncel istesin, tekrardan bak bir değişmiş olabilir, yokla ne yapıyorsun nasıl diye uyarı versin çok güzel olmaz mı? Böyle bir şey var mı yoksa ben mi üreteyim, adını BenchWarmers (Yedek Kulübesi) ya da NextInLine (Sıradaki) gibi bir şey koyarım.
Böyle sevgili adaylarını puanlayıp yedekte tutan Tinder tarzı bir uygulama var mı, yoksa ben mi yapayım?